Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.164
- 4.144
- 1.198
Muhammed Emin kardeşimizin adına iyi oyna lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotoğraftaki hepsi aynı oyuncuya mi ait sanki her biri farklı bir birey?Burukta olsa çok mutluyum. Burukluğumun sebebi tabiki Zani değil. İnanmak hala cok zor geliyor. Nicolo Zaniolo gibi 2 sene içinde İtalyanın en büyük oyuncusu olsa şaşırmayacağımız kalitede bir on/sağ ön oyuncusunun bizi tercih etmesi çok büyük bir vizyon. A class bir oyuncu. Umarım her şeyin yoluna girdiği günlerde Zaniolo Mertens Kerem Icardi 4lüsünü SAĞLIKLA izlemek nasip olur. Hoşgeldin Signore..Ekli dosyayı görüntüle 191967
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı forumlarda Balotelli Zaniolo'nun yanında Einstein kalır gibi şeyler okudum, son kararları gerçekten feci diyorlar. İcardi'yi deli edecek muhtemelen saha içinde.
#21 hayırlı olsun camiamıza.
Sol kolunun arka kısmında 21 dövmesi mevcut. Forma numarası şüphesiz #21 olacaktır.Uğurlu numaram 21 formam da vardı eskiden
Umarım hayırlı olur başarılar dilerim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yahu neyin kafasındasın sen arkadaşım yok %80 zararmış hangi profesyonel bilgi ile bu saçmalığı yazıyorsunHocam yapma etme Premier Lig takımları ne oyunculara ne paralar verdiler.
Cenk denen orta sınıf oyuncuya 23 milyon € verdiler. Gözünüzü seveyim bunu kıstas olarak almayın.
Adamların küme düşen takımlarının yayın gelirlerini biz 2 sezon CL'ye gitsek kazanamıyoruz.
Oradan gelen tekliflere bakıp almak saçmalık yani. Neyse bana göre net çok çok büyük risk.
Zarar ettirme olasılığı %80. Benim şahsi fikrim gönderirken umarım verdiğimiz parayı çıkarırız... Yoksa büyük mıçtık.
Unutmayacağız
Buymus herhalde. Daha cocukmus ya lanBen yirmili yaslarda saniyordum
Arkadaşım saçmaysa benim fikrim benim öngörüm bu. Ben orada zarar ettirme olasılığını yazmışım değil mi "olasılık" önce okuduğunu anla.yahu neyin kafasındasın sen arkadaşım yok %80 zararmış hangi profesyonel bilgi ile bu saçmalığı yazıyorsun
birde erden timur gibi bir adam var senden benden daha cok seven bu klubu o adamlar bilemeyecek bir sen bileceksin..
adam önce çıksın oynasın ondan sonra yaz
ayrıca 23 yaşında italyanın Wonderkid i sen kaç paraya almayı düşünüyordun acaba
Varımızı yoğumuzu bastığımızı nerden biliyorsun?Arkadaşım saçmaysa benim fikrim benim öngörüm bu. Ben orada zarar ettirme olasılığını yazmışım değil mi "olasılık" önce okuduğunu anla.
Adamın güncel durumdan yola çıkarak riski söylemeye çalışıyorum. Ben heyecanlanmadım mı zannediyorsunuz?
O adamı geçmişten beri takip eden biriyim canlı izleyecek olmak benim için inanılmaz keyif.
Varımızı yoğumuzu bu tarz riskli bir adama basmasaydık demeye çalışıyorum.
Çıksın oynasın sonuna kadar destekleyeceğiz ama işler iyi gitmezse ilk gelip burada gömecek olanlarda genelde adam geldiğinde methiyeler düzenler oluyor. Ödenen rakam bizim çapımızın çok üstünde o yüzden çok beklenti oluşacak adam bunun altında ezilebilir daha gelişimini hem oyun anlamında hem de mental olarak tamamlamamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok.
Ne zannediyorsunuz abi Dursun gelince bir anda kulüp zenginleşti mi?Varımızı yoğumuzu bastığımızı nerden biliyorsun?
Yazdığım mesaj ile dediklerinin alakası 0 ben dursun başkan çok zengin diye bir şey demedim Kap'a göre konuşursak 15 milyon euro yu 5 yılda ödeyeceğiz buda yılda 3 milyon yapar ve bu kulüpte yılda 3 milyonu verebilecek durumda benim gördüğüm üzere hiçte varımızı yoğumuzu basmışız gibi bir durum yok. Kap dışı bir şeye de inanmıyorum fabrizioda dahil kulübün resmi kaynağı her şeyin önündedir.Ne zannediyorsunuz abi Dursun gelince bir anda kulüp zenginleşti mi?
Haziran ayında yıllık mali rapor yayınladığında FFP kapımıza bir kez daha gelirse o zaman göreceğim ben sizi?
Dursun en son böyle bol keseden harcadığında başımıza ne geldiğini herkes biliyor.
Neyse okey biz çok zenginiz istediğimiz herkesi 15-20 vererek alırız. Eyvallah...
Hani unutuyoruz ama Burak Elmas'ın 5 taksitle aldığı oyuncular da var. Onların da taksiti her yıl geliyor yaa mali raporlara.Yazdığım mesaj ile dediklerinin alakası 0 ben dursun başkan çok zengin diye bir şey demedim Kap'a göre konuşursak 15 milyon euro yu 5 yılda ödeyeceğiz buda yılda 3 milyon yapar ve bu kulüpte yılda 3 milyonu verebilecek durumda benim gördüğüm üzere hiçte varımızı yoğumuzu basmışız gibi bir durum yok. Kap dışı bir şeye de inanmıyorum fabrizioda dahil kulübün resmi kaynağı her şeyin önündedir.