#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
1675948088174.png

Şu şartlarda bu ülkeye gelmeyi kabul etmesi bile başlı başına helal olsun dedirtiyor. Çünkü bi bomba patladı diye ailesini alıp kaçan yabancı futbolcularıda gördük biz. Milletimizin bu zor gününde böyle bi felaket ortamına gelmesi benim adıma çok büyük bir olay var olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belki de bundan birkaç gün önce biri gelip zaniolo gsaray’a gelecek ve istanbul’da yardım kolisi hazırlayacak dese ne söylerdik bilmiyorum. herkesin sevinci kursağında, harap şekilde.

maksat kafa dağılsın, kısaca yazayım. ilk olarak 2019’da başakşehir karşısında izleme fırsatı bulmuştum. italya’da chiesa ile birlikte izlerken zevk veren profillerden.
kendisi bu topraklara basmış en sansasyonel transferlerden birisidir. hala çok büyük potansiyel ve futbolcudur. mental sıkıntılarını da burada aşacağını düşünüyorum. umarım bu transfer ucuz olsun vasat olsun mentalitesindeki türk futboluna bir milat olur. tekrar hepimize geçmiş olsun.🎗

zaniolo için bi tür devre arası kampı gibi olacak.3 hafta içinde hazırlık macı oynarız diye düşünüyorum,lige yeniden hazır olmak için

abartma üstad, ödenen bonservis gayet makul, ki 5 yıla yayılmış. italyan milli takım oyuncusunu turk ligine getirmişsin, bu kadar stres olacak ne var.
Eyvallah ben ekonomik anlamda birazda sakatlık durumlarından dolayı endişelerimi dile getirdim sadece yoksa transferin kalitesine vs. hiçbir zaman laf etmedim edemeyiz de...

Detaylı istatistik profili çıkarma işine başka zaman gireriz ama geçen gece bunun polemiği döndü diye savunma istatistiği profilini atıyorum aşağıya (son 365 günde beş büyük liglerde ve Avrupa kupalarındaki diğer forvetlere kıyasla savunma katkısı performansı):

Screen Shot 2023-02-10 at 4.41.51 AM.png

Burada net şekilde görülüyor ki adam savunma katkısı olarak gayet iyi seviyede. Tkl+Int p/90 yani 90 dakika başına kazandığı ve kestiği top sayısı istatistiğinde pozisyonundaki oyuncuların dörtte üçünün ilerisinde. Özellikle orta sahada kazandığı top istatistiği dikkat çekiyor.

Roma formunda 2019 dan bu yana yapılan yorumlarda biraz Arda Turan in 2008-2010 yıllarındaki sürekli gidecek kalacak durumu yaşanmış doğal olarak oyuncu da bu durumdan etkilenmiş Real Madrid Chelsea Tottenham sürekli takip etmiş yeni Totti felan demişler Zaniolo için bu yük altında biraz ezilmiş oyuncu İtalya da popüler bir oyuncu büyük potansiyeli var o potansiyele ulaşamamış olması elestirilmis zaten ulaşmış olsa bizde olmazdı şuan.Oyuncuya iyi sahip çıkmak gerekiyor çünkü halen bile Roma taraftari umarım hata yapmamisizdir diyor yönetimi eleştirenler var bu konuda.

Geri
Üst Alt