#22 Nicolò Zaniolo

Pfdk dogru 2 mac yer. Fb macinda sahada

sakatlanmamak için öyle yaptı diyorsanız ok ama kendini affetirmesi gerekecek fb'ye içerde gol atarak
Yok bende fena sövdüm Ama Bacagina baktiktan sonra net cimene takilmaktan korkmus ki fena takilabildi.
He sacma sapan olay ayri konu ama kizamam daha fazla

Kural dışı hareketten sevk edilmiş 5-6 maç ceza gelir

Yok daha neler. En fazla 2 maç alır. İrfancan daha beterlerini yapıyor hep.

kasti yaptığını asla düşünmüyorum orda ayağnı kaldırmak zorundaydı çime takılıp sakatlık yaşamaması adına. sonrasındaki temas da kaçınılmaz zira o kdr hızla ve kısa mesafede ayağnı rakipten kaçırması mümkün değil. ayağnı da normal yükseklikte tutsa rakibin dizine girip herifin hayatını kaydırabilirdi ama hafif yükseltip baldıra nişanlayarak rakibinin sağlığını tehlikeye atmamış oldu. kırmızı kart doğru fakat 1 maç olmalı cezası. zira sezon başında rakibin z.kine tekmeyi basan valencia adisi 1 maç almıştı. burda adam rakibe asgari zarar vermek için herşeyi yapmış.

kasti yaptığını asla düşünmüyorum orda ayağnı kaldırmak zorundaydı çime takılıp sakatlık yaşamaması adına. sonrasındaki temas da kaçınılmaz zira o kdr hızla ve kısa mesafede ayağnı rakipten kaçırması mümkün değil. ayağnı da normal yükseklikte tutsa rakibin dizine girip herifin hayatını kaydırabilirdi ama hafif yükseltip baldıra nişanlayarak rakibinin sağlığını tehlikeye atmamış oldu. kırmızı kart doğru fakat 1 maç olmalı cezası. zira sezon başında rakibin z.kine tekmeyi basan valencia adisi 1 maç almıştı. burda adam rakibe asgari zarar vermek için herşeyi yapmış.
ben bilerek yaptığını düşünüyorum. sinirini çıkardı bence

Oyuna girmeden yan hakemi dövüyordu
Hayır sanki haklıymış gibi hakeme kızıyor ulan tekmelik takmamışsın beygir neyine kızıyorsun gerçekten mental sorunları var adamın. Ben hala düzeleceğini düşünüyorum bizde veya gittikten sonra ama kesinlikle düzeltmesi lazım kendini

Geri
Üst Alt