- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Pfdk dogru 2 mac yer. Fb macinda sahada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bende fena sövdüm Ama Bacagina baktiktan sonra net cimene takilmaktan korkmus ki fena takilabildi.sakatlanmamak için öyle yaptı diyorsanız ok ama kendini affetirmesi gerekecek fb'ye içerde gol atarak

Abartma len oyuncumuza sahip çıken az 5 mac yemelidir
Konu pfdk fenerin elinde. Açıklanınca karar görürüz.Yok daha neler. En fazla 2 maç alır. İrfancan daha beterlerini yapıyor hep.
inş 3 maç yer diyebiliriz o vakitPfdk dogru 2 mac yer. Fb macinda sahada
Oynamamayı dert ediyor bence
boey e sövülme nedeni farklıydı ilk zamandan beri iyi oynuyor boey.İyi ve kaliteli bir oyuncu olduğunu her zaman söylemeye devam seneye iyi işler yapacak geçen sene boey'e de çok sövülüyordu ama bu sene parladı.
ben bilerek yaptığını düşünüyorum. sinirini çıkardı bencekasti yaptığını asla düşünmüyorum orda ayağnı kaldırmak zorundaydı çime takılıp sakatlık yaşamaması adına. sonrasındaki temas da kaçınılmaz zira o kdr hızla ve kısa mesafede ayağnı rakipten kaçırması mümkün değil. ayağnı da normal yükseklikte tutsa rakibin dizine girip herifin hayatını kaydırabilirdi ama hafif yükseltip baldıra nişanlayarak rakibinin sağlığını tehlikeye atmamış oldu. kırmızı kart doğru fakat 1 maç olmalı cezası. zira sezon başında rakibin z.kine tekmeyi basan valencia adisi 1 maç almıştı. burda adam rakibe asgari zarar vermek için herşeyi yapmış.
bundan adamlık beklenmez öyle bi tipÖzür dilemesi gerekirdi diye düsünüyorum
Hayır sanki haklıymış gibi hakeme kızıyor ulan tekmelik takmamışsın beygir neyine kızıyorsun gerçekten mental sorunları var adamın. Ben hala düzeleceğini düşünüyorum bizde veya gittikten sonra ama kesinlikle düzeltmesi lazım kendiniOyuna girmeden yan hakemi dövüyordu
İstemeyerek de olsa raporladim keremdaşbundan adamlık beklenmez öyle bi tip
Yok ya fb macina kalmaz lig. Oynasin o macta mhy ve irfani dövsün. o piskopatlkgi var xdinş 3 maç yer diyebiliriz o vakit