#22 Nicolò Zaniolo

Nicolo Zaniolo.. Kelimeleri kifayetsiz bırakacak derecede Kaliteli bir Süperstar olduğunu herkese ispat etti. Neden İtalya Milli Takımında olduğunu ve neden bu kadar pahalı olduğunu kanıtladı. Ben böyle etkili bir Sol Ayak şahsen izlememiştim. Roma seni nasıl bize bıraktı hala inanamıyorum. 10 olarakta Sağ Açık olarakta takımı sırtına alıp taşıyacak derecede büyük bir oyuncu kesinlikle ve üstelik daha 24 yaşında bu adam. Grande Signor! UCL maçlarında aynı tarifeyi bekliyoruz.
InCollage_20230607_183157256.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benzemiyor mu Zaniolo ya?

Benzemiyor mu Zaniolo ya?
Ali Koç'un oğlu kadar değil.

IMG-20230510-WA0004.jpg

O çocuğun babasının zanyolanin babasi olması ihtimali daha yuksek. Fotoda yanında bulunan herife hic benzemiyor.

Harbide lan çok benziyor. Zanioloda bunun oğlu cikmasin
Şubat ayında Ürdün'e gittim. Kuş uçmaz kervan yürümez bir yerde çadırda kalıyordum. Çölün ortasında deveyle yanıma 20-30 metre yaklaşan bir bedevi uzaktan "where are you from (nerelisin)" diye seslendi. Türkiye diye cevap verdiğimde yemin ediyorum ki "Memati baş" diye bağırdı bomboş çölde sesi bir kaç sefer memati baş memati baş memati baş diye yankı yaptı. O an tüylerim diken diken oldu. Ardından "wait brother" (bekle kardeşim) diyerek devesiyle 200 metre ileri gitti, toprağın altına sakladığı portakal suyunu çıkartıp bana getirdi. Öyle derin bir dizi ki bırak portakalı, suyun bile kıymetli olduğu bir yerde adama portakal suyu ikram ettirebiliyor.

Duruşu, Kuvveti, Şutları, Dinamizmi.. Nicolo Zaniolo bize Fenerbahçe maçında attığı gollerle ve oynadığı oyunla sadece bir Fragman izletti arkadaşlar. Seneye esas filmi özellikle İcardi ve Keremle beraber Şampiyonlar Liginde izletecek. Asla ama asla 30 milyon euroya silip atılacak kalitede bir adam değil.
20230613_125554.webp

10 numarada oynar diyordum ama yanılmışım. Çünkü kendisinin oyun görüşü yada pas tercihleri pek iyi değil.
Aslında kendisi kanatta değildir, zaniolo sağ kanat forvettir tempolu oyunda daha çok katkı sağlar geniş alani daha çok seviyor, rakibin defansın arkasına koşu atmayı seviyor.
Çizgiden daha çok sağdan içeri doğru kat etmeyi seviyor.

Yani zaniolo'dan faydalanmak istiyorsak orta sahada iki tane torreira olmalı.
Bek yardımını kendisinden değil orta sahadan almalı

Geri
Üst Alt