#22 Nicolò Zaniolo

35m euroya satılırsa şampiyonluk kadar sevinirim ne üzülmesi la?Müthiş bi takım kurduk her oyuncu yükseldi bunu Şl katılımı+satışlarla paraya çevirmemiz lazım yoksa şampiyonluğun bir anlamı olmaz.Önümüzdeki sene yaptığımız transferler de tutmazsa(nzonzili leminalı kadro gibi) dibi görürüz.

35 milyon iyi para ama bir sezon daha kalmalı alacağımız maksimum teklif 40 olur

UCL'de oynayıp ligdede iyi istatistik yakaladığında tutamayız zaten

Şimdi gelecek teklifler 20-25 milyon ve düşük takımlardan Bournemouth'u reddetti şimdide Brighton'ı reddediyor iyi bir takım olmalı gideceği takım

Doğrudan merkeze 2. Forvet gibi konumlanmasını isterim

Sağ kanatta kısıtlanacağına merkezde kaleye yakın yerlerde oynasın aslanım

Ederini bulan gidebilir. Önemli olan aynı mantalite ile yola devam edebilmek, 5 milyonu Di Maria'ya harcarsak kazandığımız paranın bir getirisi olmaz.

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam evet maddi anlamda getiri için zaniolo gibi hem sükse yaratacak hemde maddi kazancı yüksek transferler yapmak lazım. Ama suda var takımda tecrübeli yıldız oyunculsrda olmalı. Mertens bile 14 maçlık seride dehşet oynadı. Beğenmediğimiz mata bile sırf tecrübesi ile maç aldı. Ben şahsen karşı değilim. Her iki şekilde de transfer yapabiliyorsak.

Doğrudan merkeze 2. Forvet gibi konumlanmasını isterim

Sağ kanatta kısıtlanacağına merkezde kaleye yakın yerlerde oynasın aslanım
Forvet arkasını Zaniolo-Mertens yapmaya ben fitim. Zaniolo bombalasın kaleyi seneye boyuna. Mertens de yedeği olur. Kulübe için fazla bir topçu. Güzel olur.

ooffff seneye bize neler izletcen kral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hocam evet maddi anlamda getiri için zaniolo gibi hem sükse yaratacak hemde maddi kazancı yüksek transferler yapmak lazım. Ama suda var takımda tecrübeli yıldız oyunculsrda olmalı. Mertens bile 14 maçlık seride dehşet oynadı. Beğenmediğimiz mata bile sırf tecrübesi ile maç aldı. Ben şahsen karşı değilim. Her iki şekilde de transfer yapabiliyorsak.
aynı fikirdeyim, o yüzden aynı mantalite ile devam etmek gerekir dedim. Sadece yaşlı ve pahalı oyuncu saysını dengede tutmak gerek.

Dün medyada Zaniolo golünde kaleci hatası var diyenler vardı bence alakası bile yok Zaniolo'nun geliş açısına göre vuruş yapabileceği en iyi yer kalecinin sağına %97-98 oranında futbolcular oraya vurur o hızla gelip ayak içi fasolu yapıştırırlar. Mesela Mariano Başakşehir golü de öyleydi tam gaz giderken sol ayağıyla 90'a atmıştı ama Zaniolo öyle bir vücut yapısı ve gücü var ki son gaz koşarken kalecinin soluna roket attı.

Geri
Üst Alt