- 16 Haziran 2010
- 202.569
- 154.312
- 6.838
Sen soyleyince fark ettimDişler yaptırılmış. Kel olsaydı saçları da çözerdi gelmişken. Onardık adamı resmen. Çirkin ve mutsuz geldi mutlu ve yakışıklı gidecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen soyleyince fark ettimDişler yaptırılmış. Kel olsaydı saçları da çözerdi gelmişken. Onardık adamı resmen. Çirkin ve mutsuz geldi mutlu ve yakışıklı gidecek.
Hocam Amik Ovası desek. Orada en azından 50.1 falan aldı.sırtı adeta bir konya ovası
Şu övdükleri Peres
O ciddi sakatlıkları yaşamasa muhtemelen Haaland seviyesinde EPL'de top koşturuyordu. Tekrardan toparlayacağını düşünüyorum dünya tarihinde bir çok futbolcu 1 veya 2 ağır sakatlıktan sonra tekrar toparlayıp en üst seviyeye çıktı. Zaniolo'nun bizde olması tamamen buna bağlı bu yaşta ikna edip getirmek büyük başarı 35 m euro'dan aşağı bırakmamak lazım en kötü oynatırız şampiyon yapar.Geçen Twitter'da yabancı birinin Zaniolo'nun bacaklarının kas kütlesi ile ilgili analizi vardı.
Artık gey midir yoksa futbol manyağı mı bilemem ama analizine göre en güçlü futbolcuların başında geliyordu. Kayseri ve dün Fener'e attığı goller de biraz bunu destekliyor.
Çocukta manyak bir güç var. Şutlarından ziyade rakiplere karşı yıkılmıyor da ikili mücadelelerde. Haaland gibi cidden bu konuda.
Pozisyonları gole çevirmede Kerem'in çok önünde. Bu gerçeği atlıyoruz oyuncuları överken. Icardi olmasaydı şampiyonluk mucizeydi.350 dk 5 gol
Kısa ve baskının yüksek olduğu dönemlerde oynadı
Kasımpaşa ve fener maçlarını da skor olarak aldı
Merkezi güçlü tutarak ki dün bu Berkandı, daha kolay yararlanabiliriz
Yukarıda biri yazmış CL elemelerinde en büyük kozumuz diye.O ciddi sakatlıkları yaşamasa muhtemelen Haaland seviyesinde EPL'de top koşturuyordu. Tekrardan toparlayacağını düşünüyorum dünya tarihinde bir çok futbolcu 1 veya 2 ağır sakatlıktan sonra tekrar toparlayıp en üst seviyeye çıktı. Zaniolo'nun bizde olması tamamen buna bağlı bu yaşta ikna edip getirmek büyük başarı 35 m euro'dan aşağı bırakmamak lazım en kötü oynatırız şampiyon yapar.
A planımız vardır Icardi'nin arkasına da kaliteli bir isim alınacaktı onu önümüzdeki 20-25 gün içinde görebiliriz diye tahmin ediyorum.Yukarıda biri yazmış CL elemelerinde en büyük kozumuz diye.
Kesinlikle katılıyorum çünkü Icardi transferi epey zorlu bir süreç olacak ve uzayacak muhtemelen, belki de olumsuz sonuçlanacak. Ama bize bu süreçte takımı sırtlayacak bir adam gerek CL katılımı için.
Yaz kampı görürse bu çocuğun bambaşka bir performans sergilemesi içten bile değil.
57.kez izle bi de o zaman2.golünü 56 kez izledim şimdiye dek
Fenermarkt'ın 2 aya o değeri düşüreceğinden emin olabilirsin şimdiden.bu herifin tmarkt değeri 28 milyonmuş
vasat seviciler övüyordu ilk ciddi maçında paket oldu.