Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.819
- 2.233
Milli takimda da gol atarsa bye bye diyebiliriz. Mevkisinde kim var? Berradi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berardi var ama bu sezon formsuz.Attığı penaltılar dışında 5 gol 7 asistle oynadı.Ve Milli Takım'da da hocası Mancini onu pek tutmuyo.Zaniolo sakatlanmazsa forma şansı bulacaktır bence.Chiesa'yı da sağ kanatta kullanıyo ama ondan da verim alamadı.Zaniolo İtalya Milli Takımı'nın sağ kanadını kapabilir şu anda rahatlıkla..Milli takimda da gol atarsa bye bye diyebiliriz. Mevkisinde kim var? Berradi mi?
Chiesa da bence eskisi gibi degil. Cagirdigina gore oynatacak gibi. Baska sansi yok gibiBerardi var ama bu sezon formsuz.Attığı penaltılar dışında 5 gol 7 asistle oynadı.Ve Milli Takım'da da hocası Mancini onu pek tutmuyo.Zaniolo sakatlanmazsa forma şansı bulacaktır bence.Chiesa'yı da sağ kanatta kullanıyo ama ondan da verim alamadı.Zaniolo İtalya Milli Takımı'nın sağ kanadını kapabilir şu anda rahatlıkla..
İnşallah bu şansı iyi kullanırChiesa da bence eskisi gibi degil. Cagirdigina gore oynatacak gibi. Baska sansi yok gibi
Iste serbest kalma maddesi var diyorlar. Belki de var, KAP aciklamasini hatirlamiyorum. Mesela riske girip tutsak ve UCL maclarinda 4 tane filan sallasa 50 milyona bile satarizİnşallah bu şansı iyi kullanır40 milyon euroya satmamız güzel olur..
Piyasada Psg ve Chelsea gibi takımlar varken imkansız değil kesinlikle reis yavIste serbest kalma maddesi var diyorlar. Belki de var, KAP aciklamasini hatirlamiyorum. Mesela riske girip tutsak ve UCL maclarinda 4 tane filan sallasa 50 milyona bile satariz
Nicolo Zaniolo - Yaparım Bilirsin..
küçük düşünmeyelim ii bi cl performansı ile pl'ye 50 üstüne rahat gidebilir, ita milli takım oyuncusu sonuçta35m verin bu iş huzur içinde kapansın
Hadi juve milan hadi koçum
Çıkış maddesi 35 değil mi?küçük düşünmeyelim ii bi cl performansı ile pl'ye 50 üstüne rahat gidebilir, ita milli takım oyuncusu sonuçta
güncellenecektirÇıkış maddesi 35 değil mi?
Yok be dostum 13 m diagneye verdik bence satmamak daha iyiiKendisinin 15m Euro’ya alınması hala risk taşıyor maalesef. 30 veren varsa el mecbur satıcaz
O zaman hem kur daha düşüktü hem de CL ye direkt gidiyorduk maalesef basiretsiz bir yönetim gitti verdi. Allah kaza bela sakatlık vermesinYok be dostum 13 m diagneye verdik bence satmamak daha iyii
Nicolo Zaniolo - Yaparım Bilirsin..