#22 Nicolò Zaniolo

Fx3ClXTXgAATumv

Burada kalacaksa takimi ona gore kurmak lazim

AS Romanin forumlarini okudum, adamlar o kanatta oynayamaz, ya forvet ya da ofansif orta saha oyuncu olarak oynamali diyorlar. Bir de kreatif degil, son pas tercihleri kotu diyor bir cogu. Surekli oynayarak bu konuda kendisini gelistirebilir elbet

Mourinhonun takiminda oynamasina ragmen defansif anlamda ne kadar iyi oldugunu bilmiyorum yoksa 4 3 3 de deneyebiliriz aslinda. 4 2 3 1 devam edeceksek Oliveira Torreira biraz hafif kalir ozellikle Oliveira son haftalarda gibi oynamaya devam ederse

Insallah kalir... Ama bastan beri bu cocugun transferine süpheyle baktim...
Söyle: inanilmaz bir piyasasi var... Bunu normal bir sekilde 15m € ya almis olamayiz diyorum...
Bence Milan veya Juventus yapar sanki...

Süpheci bir kisiligim vardir bu arada...

Şu milli maçları da görelim italyanlardan çılgın bir teklif beklemiyor değilim.

Korkunç bir yayıncı kuruluş var. Stad ambiyansının %40'ını falan yansıtabiliyorlar yayına. Gol olduğunda fileden bile ses gelmiyor. Koyamamışlar bir efekt mikrofonu oraya. Premier Lig ve La Liga bu konuda rol model olmalı. Yayıncılık konusunda çok ilerideler.

Korkunç bir yayıncı kuruluş var. Stad ambiyansının %40'ını falan yansıtabiliyorlar yayına. Gol olduğunda fileden bile ses gelmiyor. Koyamamışlar bir efekt mikrofonu oraya. Premier Lig ve La Liga bu konuda rol model olmalı. Yayıncılık konusunda çok ilerideler.
Işleri gücleri lige ayar vermek bizim tff ve beinin.Cok mu zor o sistemi yapmak.

Geri
Üst Alt