Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.540
- 36.081
- 2.773
Ronaldo biraz uçuk örnek olacak ama 10 numara oynayabilir miydi? Onun gibi düşün
kim oynayacak 10 numara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldo biraz uçuk örnek olacak ama 10 numara oynayabilir miydi? Onun gibi düşün
Tr de farketmez zaten bizdeki kötü yerlilerin daha kötüleri var herkeste.kim oynayacak 10 numara
@Melih Sönmez 10 numara neden olmayacağını gördün mü? Ortadan yardırıp gitmek için fazla iri.
he orasıOrtadan yardirip gidiyor. 1 macla silme hemen. Dedigim gibi basladi maca. Orada oynayacak bazen donusumlu olurlar mac icinde.
Ama yeri orasi. Alış
TamamRashica yi kanatta tercih ederim o yüzden 10 diyorum ama anadolu oyuncusu demem komik olmam
Orası oldugunu anlaman icin kimin yorumunu dinlemen lzm. Beni dinlemiyorsun cunku.he orası
Zaha gelince bunu nasil yapacagiz bilmiyorum, ya kaleye yerli biri girecek yada zani gidecek.
Tr de farketmez zaten bizdeki kötü yerlilerin daha kötüleri var herkeste.
Avrupa da ya bir transfer olur ya da 4-2-1-2-1 gibi oynarız
MouOrası oldugunu anlaman icin kimin yorumunu dinlemen lzm. Beni dinlemiyorsun cunku.
Sakatlıktan dönen, mental çöküntü içerisinde olan, yeni bir ülkeye gelen hali 350 dk süre bulup 5 gol attı. Forumun olmazsa olmaz ilan ettiği Rashica'nın aka mr. ''ama defansa yardım ediyor'' 1700dk'da 4 gol 7 asisti var.
Evet hala istenileni veremiyorda arkadaş yerinede rashicayi istemezsin..neymiş defansa yardım ediyormuş..yahu sen amatör kıvamında takım savunması yapıyorsun rashicaylami duzelteceksin bunu..ilkyarının hucumda en iyisiydi.forvet mi forvet arkası mı oynadı anlamadık.ilkyarı berkan,oliveira,kerem,yunus ve barıs sıcarken de laf etmezsin bu adama.kerem ve yunus su haliyle 11 olmaz ama morutan olur,zaniolo da olur.
mertens de asistini yedi zaten.
fb macındaki gibi birilerine cakınca aklınız basınıza gelir