#22 Nicolò Zaniolo

siyahi olsa oynadığı ilk maçın 5 dksı beyinsiz olarak yaftalanırdı. bence fiziki özelliklerine ve yapabileceklerine göre oyunu normal. standart bi topçu olarak oynamaya çalışırsa faydası olmaz. herifi alıosan özelliklerine uyacak şekilde posyona girmesini sağlaman ve ona göre oynatman lazım. topla az ve öz buluşup alan yakalarsa tehlikeli. öbür türlü ise bizim için tehlikeli.

4-3-3 dışı herhangi bir sistemde faydalı olabilecek gibi görünmüyor ama biraz daha bekleyelim. Maç başlığına da yazmıştım, kalabalık içinde error verip donakalması beni delirtiyor. Geniş alan-kontra-geçiş oyunu oyuncusu görünümü veriyor şu haliyle. ŞL deplasmanlarında iş yapabilir. Bir sağ kanat transferi elzem. Zaha ikinci forvet oynayacaksa Rashica mantıklı zaten alınacağını da düşünüyorum.

Hayal kırıklığımın tarifi yok yani top ayağına gelince hiç heyecanlandırmıyor yine güreşip kaptıracak dedirtiyor şu maçı güle oynaya çözmesi lazımdı. Oynayacaksa da setteyken ayağına hiç top atmamak lazım sadece gol vuruşuna gidebileceği yerlerde topla buluşturmak lazım fener maçındaki gibi

Sakatlıktan dönen, mental çöküntü içerisinde olan, yeni bir ülkeye gelen hali 350 dk süre bulup 5 gol attı. Forumun olmazsa olmaz ilan ettiği Rashica'nın aka mr. ''ama defansa yardım ediyor'' 1700dk'da 4 gol 7 asisti var.

sürekli kötü yönlerinden dem vurup 30'a satılmasını beklemek de tuhaf

kim verecek babalar bu 30'u

Sakatlıktan dönen, mental çöküntü içerisinde olan, yeni bir ülkeye gelen hali 350 dk süre bulup 5 gol attı. Forumun olmazsa olmaz ilan ettiği Rashica'nın aka mr. ''ama defansa yardım ediyor'' 1700dk'da 4 gol 7 asisti var.

bu geyiği kim icat ettiyse iyi yedirmiş rashicaya gömmek için fırsat kollayanlar bunu kullanıyor hep. herifin defanstan başka yaptığı bi sürü iyi iş var. oyun sitilinin boeyle uyumu, mertens ve sergioya alan yaratması gibi bonuslar var. bi de rashicanın gol ve asistleri çoğunlukla kilidi açan şeylerdi.

ilkyarının hucumda en iyisiydi.forvet mi forvet arkası mı oynadı anlamadık.ilkyarı berkan,oliveira,kerem,yunus ve barıs sıcarken de laf etmezsin bu adama.kerem ve yunus su haliyle 11 olmaz ama morutan olur,zaniolo da olur.

mertens de asistini yedi zaten.

fb macındaki gibi birilerine cakınca aklınız basınıza gelir
Evet hala istenileni veremiyorda arkadaş yerinede rashicayi istemezsin..neymiş defansa yardım ediyormuş..yahu sen amatör kıvamında takım savunması yapıyorsun rashicaylami duzelteceksin bunu..

Geri
Üst Alt