#22 Nicolò Zaniolo

kaleyi bulan ilk sut dk. 70 icardi

bu olsa bi kac füze yollardi cünkü hep kaleyi düsünüyor ve belki atardi .. bakambu halil kaleye sut cekti mi?

kasik agrisi varmis, olan bilir gecmesi baya uzun sürüyor ve zorlarsan bir türlü düzelmiyor, ameliyat bile gerekebiliyormus... 6 aydan fazla bile sürer igne gibi batar

433'te Zaha'yla birlikte dünya klasında kanat forvet ikilisi olabilirlerdi.

kasik agrisi varmis, olan bilir gecmesi baya uzun sürüyor ve zorlarsan bir türlü düzelmiyor, ameliyat bile gerekebiliyormus... 6 aydan fazla bile sürer igne gibi batar
gencken benim basima gelmisti , futbol oynarken bir agri girdi,, aha dedim fitik olduk gecmek bilmiyor ,, 3 ay biraz hizli yurusem bicak kesigi gibi canim acirdi sonra kendi kendine gecti .. fakat bu adamlar futbolcu antreman yapmadan duramazlar.. bu illetde dinlenmeden gecmez iki ucu pis degnek yani :)

o kadar kötü bir iletişim var ki zaniolo meselesi rayından çıktı

insanlar zannediyor ki şu an bütün kötü oyunun sebebi zaniolonun olmaması

ve maalesef her kötü oyunda bu nüksedecek gibi

gencken benim basima gelmisti , futbol oynarken bir agri girdi,, aha dedim fitik olduk gecmek bilmiyor ,, 3 ay biraz hizli yurusem bicak kesigi gibi canim acirdi sonra kendi kendine gecti .. fakat bu adamlar futbolcu antreman yapmadan duramazlar.. bu illetde dinlenmeden gecmez iki ucu pis degnek yani :)
Aynen valla, hele zaniolo tam antrenman manyagi benim gibi. Dinlenmeyince gecmiyor illet 😬

Sakat falan olduğuna inanmıyorum, çocuk kandırmaya gerek yok.

15 gündür sakatsa yırtık, kanama vs olmalı çık açıklama yap o zaman.
Öyle değil reis. Yırtık, kanama, kemik iliği ödemi/iltihabı olmaksızın, sadece hafif derecede zorlanmaya bağlı olsa da (Radyolojik tetkiklerde bulgu da olmayabilir) ağrının geçmesi üç haftayı buluyor genellikle. Koşmakla hele topa vurmakla sürecin uzaması kaçınılmaz olduğu için istirahat gerekiyor...

Adamlarda salak değil. Sakat olamadığını biz biliyorsak almak isteyenlerde biliyor. Satmak istediğimizi biliyorlar ki onlarda istediğimiz fiyatı vermiyorlar.

Işimiz zor. Satma konusunda iyi değiliz. Fiyasko bir sonuç çıkacak diye korkuyorum.

Sakat falan olduğuna inanmıyorum, çocuk kandırmaya gerek yok.

15 gündür sakatsa yırtık, kanama vs olmalı çık açıklama yap o zaman.
Çokta şaapmamak lazım admirim herifler Fransa u21 mt’da sakatlanan boeyle ilgili bir açıklama dahi yapmadılar. Herif sakatlıktan dolayı mt’dan çıkarıldı biz ölü rolü yaptık.
Çok aptal bir yapılanma var kulüpte.

En hayati transferleri en sona bırakmaları yönetimin de bu işleri tam bilmediğini gösteriyor. 2 ay Paredes bekleyerek zayıf bir orta saha ile sezona başlamamız olmadı. Dezavantajla başladık. Bunda Okan Buruk'un da payı var. Tamamen dağılmış her şey. Sil baştan başlıyoruz. Bir senelik emek yerle bir olmuş. Halbuki çoğumuz takımın sezonu belirli bir sistemi oturtmuş olarak açmasını beklerdik.

Eski bir fotoğrafını paylaşıyorlar neymiş Florya'da dayak yemiş. Sizin ben olmayan beyninizi seveyim

Öyle değil reis. Yırtık, kanama, kemik iliği ödemi/iltihabı olmaksızın, sadece hafif derecede zorlanmaya bağlı olsa da (Radyolojik tetkiklerde bulgu da olmayabilir) ağrının geçmesi üç haftayı buluyor genellikle. Koşmakla hele topa vurmakla sürecin uzaması kaçınılmaz olduğu için istirahat gerekiyor...
O durumda da 2 güne idmana çıkar diyen hocamız açıklamasını güncellemeli.

Adamı kandırıp 35 veren varsa gönder
Yoksa 2,750 ile mi batacaz

kendisi bile bu şartlarda gitmek istemez ,kara kedi gibi gözükecek yoksa

Geri
Üst Alt