#22 Nicolò Zaniolo

Adamlarda salak değil. Sakat olamadığını biz biliyorsak almak isteyenlerde biliyor. Satmak istediğimizi biliyorlar ki onlarda istediğimiz fiyatı vermiyorlar.

Işimiz zor. Satma konusunda iyi değiliz. Fiyasko bir sonuç çıkacak diye korkuyorum.
Satmak zorunda değildik ki ama öyle bir planlama yaptıkki takımdan göndetileceği kesinleşince pazarlık avantajımz bitti.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güncel zor bilmiyorum ama 2012 yılı fatih hocam Zaniolo icin muthis bir saha plani yapardi sabah iskenderle de konusurken en sevdigi adamin zaniolo olacagini düsünmüstük.
Bu kadroyla 4-3-3 oynamamak futbola ihanet Zaha-Icardi-Zaniolo var elinde bu neyin fantezisi yani..

3-5M kiralık + opsiyon şeklinde kiralanacağına, 20-25 maç 11‘de oynarsa opsiyon zorunlu olacak vs. gibi maddeler olacağına eminim ama ispatlayamam..
Oyuncu sakatlanmazsa zaten gidecek gözüyle bakılıp bu mantıkta yapılan kiralamaya bir açıklama yapılmaya çalışılacak. Çünkü bu saatten sonra geri dönüş olmaz ve görünen o ki adam gibi teklif de yok.. Adamla daha yeni sözleşme töreni yapılıp bir anda gönderilme durumuna gelinmesinin de Zalgiris maçında yedek bırakılmasına bağlıyorum.

Oyuncumuzu bir yil asindirip eskitip bonsunu almadan geri postalayacaklar. Ya da hor kullanip sakatlayacaklar zaten meyilli.

Adamı resmen mundar ettik hep birlikte. Hiç şaşırmam aston villaya o şartlarda giderse. Koy 10 numaraya oynasın işte gole de yatkın hem.

Cok uzadi bu is, gidecekse gitsin, kalacaksa yarin maca ciksin. Ugrastirma bizi, zaten Tete tetikte.

Bu kadroyla 4-3-3 oynamamak futbola ihanet Zaha-Icardi-Zaniolo var elinde bu neyin fantezisi yani..
Solda Zaha sağda Tete ile çok güzel 4-3-3 oynanır.
Orta üçlü de Torreira Demirbay Mertens yaparsın.
Apo ve Kazimcan'la da 3 yerliyi halledersin.
Kadro bir kaç dizilişe müsait.

bu adamla ilgili gelişmelerde bizim kulübün bir hatası var mı bilmiyorum

ama varsa da bu kişi okan hoca değil bence

okan hoca zanioloyu oynayabildiği her dakika oynattı

3+20+7,5 bilmem ne dilenci parası gibi vereceklerse kalsın zaten iyi oynarsa sürekli göz önünde bir adam olduğu için devre arası yatırır 35'i alır birisi ...

Villa'nın tekliflerindeki abukluğa bakarak söyleyebilirim ki Zaniolo, Marcao'luk yapıyor olabilir. Gitmek istemesin de bir beis yok tabi ama kusura bakmasın saçma sapan tekliflere de ok vermemeli Galatasaray.

35 veren yoksa atmayın. vallaha 2 maç kötü gitsin bu adamı sattınız diye denecek. bu riske değmez. bide 3m kiralama falan komedi olur. zorunlu opsiyon olsa dahi. 35+3 bir şey değilse.

3+20 zorunlu şekline dönebilir diyorlar.o zaman roma 4 alır bize 19 kalır biz 15 verdik .Hiç kar olmaz 3+27 en az olmalı o zaman 10 kar etmiş oluruz.
Kalması daha mantıklı ama kafaya koymuş sanırım

giderse marcao gibi olacak gibi hissediyorum. sakatlıktan mac oynayamaz.

Geri
Üst Alt