#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
30 yasinda Zaha yerine 24 Zaniolo'yu takimda bulunmasını isterdim. Zahanin kalitesine laf eden yok ama kısa vadede katki saglar en fazla. 2-3 sene. Zaniolo daha full potansiyeline ulaşmamış.

Son düzenleme:
30 yasinda Zaha yerine 24 Zaniolo'yu takimda bulunmasını isterdim. Zahanin kalitesine laf eden yok ama kısa vadede katki saglar en fazla. 2-3 sene. Zaniolo daha full potansiyeline ulaşmamış.
Gene düşer bize. Nasıl olsa kökü bizde. Bırak biraz pişsin orda.

Bizim vitrin satışımız. Başarılı olmasını isteriz. Manu'yu yenmemiz de eklenince takımdaki oyuncuların satışını kolaylaştıracak.

EPLde 6-1 kazandıkları maçta 5 rating ile oynamış çöpün önde gideni konferans ligi maçındaki taraftar anketi ile mi bana kapak yapıyorsun burda da taraftarın çoğu beğeniyordu ben beğenmiyordum bırak da futbolcudan anlayan adamın çoğunluktan farkı olsun

Son düzenleme:
EPLde 6-1 kazandıkları maçta 5 rating ile oynamış çöpün önde gideni konferans ligi maçındaki taraftar anketi ile mi bana kapak yapıyorsun burda da taraftarın çoğu beğeniyordu ben beğenmiyordum bırak da futbolcudan anlayan adamın çoğunluktan farkı olsun
Ahahahah

Futbolcudan anlayan adam 🤡

Devam et kudurmaya

Herifi etiketliyorsun o da cevap yazınca kudurmuş mu olunuyor? İyi oynasın da dönmesin. Asıl kötü oynayıp bize dönerse kudururuz kendisini beğenmeyenler olarak
Beğenmeyene saygım var, eleştirirsiniz buna sözüm yok.
Mert de eleştiriyor.

Sözüm ona ''İtalyan Kubilay Kanatsızkuş'' tanımlaması yapıp, futbolcusunu değersizleştiren, karşıma geçip ''futbolcudan anlayan adamın farkı olsun'' cümlesini kurup ukala tavırda bulunan bir kişinin ne ruh haliyle cevap verdiğini tahmin edebiliyorum :)

Bazı şeylere gereğinden fazla müsamaha gösterildiğini düşünüyorum.

Tabi takdir sizin

Mert de eleştiriyor.

Sözüm ona ''İtalyan Kubilay Kanatsızkuş'' tanımlaması yapıp, futbolcusunu değersizleştiren, karşıma geçip ''futbolcudan anlayan adamın farkı olsun'' cümlesini kurup ukala tavırda bulunan bir kişinin ne ruh haliyle cevap verdiğini tahmin edebiliyorum :)

Tabi takdir sizin
Valla siz de en azından taraftar anketleri (denk gelsem ben bile zaniolo'ya oy verirdim), direkten dönen şutu, röveşatası falan değil de direkt gol veya asistleriyle etiketleseniz biz de ona göre size hak versek.

Marcao'dan sonra Zaniolo da patlarsa Boey ve Nelsson satışında alacağımız para azalacak zaten satış işini beceremiyoruz bir türlü

Kralın sıradaki macı zaman? Takvimimizi işaretleyelim.

Mert de eleştiriyor.

Tabi takdir sizin

Performans vermeyip sırf tarzı ve karizması yüzünden overhype yapılan topculara ben de böyle yakıştırmalar yapıp dengeyi sağlıyorum kardeşim herkesin bir yorum tarzı var. Kerem akturkoglu Abdülkerim vb topçuları geldiği günden beri ve hatta daha bu takıma gelmeden savunup arkasında durduk ama çocuklar Anadolu'da yetişmiş diye her fırsatta olmadık yerde gömüldüler veya ziyech daha gelmeden çöp ilan edenler oldu onları yazanları aylar sonra alıntılayıp böyle boş boş meydan okudun mu acaba. Demek ki yaptığım yorum güzel yara etmiş sende ki bir zaniolo fan boyu olarak peşindesin hala. Üstelik kendisi EPLde benim söylediklerimin aksi hiçbir performans vermeden aklınca beni haksız çıkarttığını düşünüyorsun az daha iş yapsın da öyle kendini tatmin et gelip.

Bizim vitrin satışımız. Başarılı olmasını isteriz. Manu'yu yenmemiz de eklenince takımdaki oyuncuların satışını kolaylaştıracak.
Bizim vitrin satışımız boey olacak zaniolo zaten bilinen bir oyuncu bizde de 6 ay oynadı. Onun iyi olup olmaması bizdeki oyunculara bakışı değiştirmez. Ama boey'in bizden gidip üstüne daha da koyarak daha da yükselmesi bizde ki her oyuncuya bakışı çok değiştirir.

biraz da iyi haber verelim. milli takıma çağrılmaya devam ediyor

F7xafG3W0AAM-Fl

Bizim vitrin satışımız boey olacak zaniolo zaten bilinen bir oyuncu bizde de 6 ay oynadı. Onun iyi olup olmaması bizdeki oyunculara bakışı değiştirmez. Ama boey'in bizden gidip üstüne daha da koyarak daha da yükselmesi bizde ki her oyuncuya bakışı çok değiştirir.
Zaniolo bu sezonun vitrin satışı. Boey ve Nelsson'u iyi fiyata satmak için Zaniolo'nun başarılı olması iyi bir referans olacak. Şimdilik adamlar 11'de oynatıyor. Hocası beğeniyor demek ki.

Geri
Üst Alt