#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Performans vermeyip sırf tarzı ve karizması yüzünden overhype yapılan topculara ben de böyle yakıştırmalar yapıp dengeyi sağlıyorum kardeşim herkesin bir yorum tarzı var. Kerem akturkoglu Abdülkerim vb topçuları geldiği günden beri ve hatta daha bu takıma gelmeden savunup arkasında durduk ama çocuklar Anadolu'da yetişmiş diye her fırsatta olmadık yerde gömüldüler veya ziyech daha gelmeden çöp ilan edenler oldu onları yazanları aylar sonra alıntılayıp böyle boş boş meydan okudun mu acaba. Demek ki yaptığım yorum güzel yara etmiş sende ki bir zaniolo fan boyu olarak peşindesin hala. Üstelik kendisi EPLde benim söylediklerimin aksi hiçbir performans vermeden aklınca beni haksız çıkarttığını düşünüyorsun az daha iş yapsın da öyle kendini tatmin et gelip.
Senin gibi troll, seviyesiz, elindeki değeri aşağılayan kişilikleri alıntılıyorum her zaman.

Kerem konusunda da defalarca yaptım, çoğu oyuncunun konusunda da yaptım.

Yapmaya da devam edeceğim.

Olay eleştirmek değil dediğin gibi, seviyesizce eleştirmek.

Son olarak ''force be with you''

Delüzyonel dünyanda dengeyi bulursun diye umuyorum

''Zaniolo fanboyu'' :puhaha:

Sana doğru yapıyor

uXuF3_1669980802_0722.jpg

Zaniolo oynadığı maçlarda sadece Brighton maçında kötü oynadı belki buna Everton'ı bir ihtimal koyabiliriz onda da top kaybı fazlaydı. Onun dışında oynadığı maçlarda gayet iyi performans ortaya koydu şu ana kadar. Adama TD'si ne görev veriyor ondan ne istiyor bakmadan kötülemek Kübilay Kanatsızkuş deyip sonra "futboldan anlıyorum" havaları da çok komik. Cheslea maçında oyundan çıkana kadar en çok başarılı dribling yapan ve Chelsea baskısında topun çıkarılmasında katkı sağlayan oyunduydu. Diğer bir çok maçta gayet iyi pozisyonlarda hazırladı takım arkadaşları o pozisyonları kaçırmasaydı 3-4 asisti vardı şimdi. Zaniolo mesela önceki senelerin aksine hiç olmadığı kadar defansif görev verilmiş kendisi de bunu yapıyor. Emery 4-4-2 gibi oynatıyor takımı Diaby'yi yardımcı forvet olarak kullanıyor. O yüzden defansif görevleri arttı, defans arkasına koşuları azaldı çünkü bu görev Diaby ve Watkins'te.

Zaniolo bu sezonun vitrin satışı. Boey ve Nelsson'u iyi fiyata satmak için Zaniolo'nun başarılı olması iyi bir referans olacak. Şimdilik adamlar 11'de oynatıyor. Hocası beğeniyor demek ki.
Benim bahsetmek istediğim zaniolo bize gelmeden öncede bilinen bir isimdi biz onu piyasaya çıkarmadık 6 ay oynadı bizde ve bizde ki performansına para vermediler geçmiş potansiyeline verdiler. Boey mesela no name bir isim olarak bizde parlayarak mesela arsenal takımına transfer olsa ve oranın değişmez oyuncusu olursa bu bize bakış açısını değiştirir ve bizde ki oyuncuların piyasasını artırır. Zaniolo'nun iyi ya da kötü oynaması bizim takımda ki oyunculara bir yararı ya da zararı yok pek. Kötü oynaması bir tek eksisi zaniolo'ya olur onun da piyasa değerinin düşürür ve villa'nın çıktığı fiyatlara takımlar çıkmaz.

Unay hocam kralı dinlendirmeyi tercih etmis.

var

Cash, Diaby ve Kamara

ve 3lü defans ile cikmis Emery
Cash, Daiby, Kamara sakat değillerdi ki önceki maçlarda da vardılar zaten. Fark bu maç 3'lü stoper oynamayı tercih etmiş Emery Zaniolo yerine Diego Carlos girmiş stopere. Kanatlarda Cash ve Digne olmuş.

Beşiktaş maçı yerine bu maçı izleyecektim ama Zaniolo yoksa boşver

galatasaray'a getirdiğimiz heriflere anlattığımız projeleri gidenlere de anlatsak bu kadar mağdur olmayız heralde. premier lig'in 10-12 takımında banko oynayacak adamı diaby-bailey'nin olduğu takıma kiralamak için baya işbilmez olmak gerekir.

Zaniolo Roma'da 3-5-2'de bayağı oynamıştı. Sadece sistem değişikliğiyle açıklanamaz yedek kalması
Roma'da oynamış olabilir ama Emery 3-5-2'de tercih etmiyor kendisini ilk gittiğinde de 3'lü oynarken Zaniolo yedekten girmişti ne zaman Liverpool maçından sonra 4'lüye geçti o zaman Zaniolo ilk 11'e girmeye başladı. Çünkü Zaniolo'yu ya kanat yada 2. forvet olarak düşünüyor o yüzden 3'lü oynarken Digne, Cash, Diaby'i kesemeyeceği için Zaniolo kesiliyor. Sonradan yine girer bu arada.

İstenileni veremedi, böyle devam ederse bize döner.aslinda şu anda bizde kalsaydı harika işler yapardı.gitmekle büyük hata yaptı.

Geri
Üst Alt