#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Ziyech ten beklentim yoktu
Tete iş yapar diye düşünüyorum hala
Zaha nın formu beni endişelendiriyor.
Zaha milli takıma gitmeyecek bir milli aradan sonra görmek lazım. Teteye ben ilk geldiğinden beri ılımlı yaklasiyorum da hiç sevemedim bir ışık da göremedim açıkçası. Yunusu beğenmiyordum burada ama net daha fazla katkı verirdi

Zaha milli takıma gitmeyecek bir milli aradan sonra görmek lazım. Teteye ben ilk geldiğinden beri ılımlı yaklasiyorum da hiç sevemedim bir ışık da göremedim açıkçası. Yunusu beğenmiyordum burada ama net daha fazla katkı verirdi
ortasahasız gibi oyunumuz kanatları etkiliyor olabilir.
geçen sene iyi oynayan sergio-torreira ve mertens götürüyordu.
bu sene ortasaha diyebileceğimiz sadece torreira var.

Adam yeterince şans verdi gol atamalarına rağmen iyi oynadığı maçlarda vardı ama son maçlarda gerçekten çok kötüydü.
hiç yerinde oynamadı ki geçtim sağ kanadı, değişiklik olsun diye 10 numaraya bile yaklaştırmadı oğlanı. diaby'i kesemez eyvallah da insan o çıktıktan sonra ya da maç içinde 5 dakika filan bi görmek için elemanı esas pozisyonuna alır bari. kazanacam diye zorladı tutmayınca günah keçisi yapıp kenara aldı. olmadığı yerde zorlayana kadar diaby'nin yerine 10-15 dakika kullansa bundan daha iyiydii.

Villa 3-0 yaptı hücum anlamında zanioloyu zerre aramiyorlar bu iş nasıl sonuçlanır merakla bekliyorum..

Dönsün geri o zaman.
Alıcısı da olur işimize de yarar.
Ziyech Tete felan bize uymuyor pek.

Acil gol atmalı asist falan da değil.Bu kadar şans bulup sıfır etki büyük hayal kırıklığı yarattı heriflerde.

Bunda sonra ya İtalya yapar yada bizde kalır. Epl bu saatten sonra yalan olacak gibi.

Geri
Üst Alt