Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Valla mevcut kanatları görünce ben de özlüyorum. İnşallah kullanmazlar opsiyonu da geri döner. Daha iyisini bulamayicaz gibiözlüyorum herkül heykelini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla mevcut kanatları görünce ben de özlüyorum. İnşallah kullanmazlar opsiyonu da geri döner. Daha iyisini bulamayicaz gibiözlüyorum herkül heykelini
Ziyech ten beklentim yoktuValla mevcut kanatları görünce ben de özlüyorum. İnşallah kullanmazlar opsiyonu da geri döner. Daha iyisini bulamayicaz gibi
Zaha milli takıma gitmeyecek bir milli aradan sonra görmek lazım. Teteye ben ilk geldiğinden beri ılımlı yaklasiyorum da hiç sevemedim bir ışık da göremedim açıkçası. Yunusu beğenmiyordum burada ama net daha fazla katkı verirdiZiyech ten beklentim yoktu
Tete iş yapar diye düşünüyorum hala
Zaha nın formu beni endişelendiriyor.
herkesin yeri dolarValla mevcut kanatları görünce ben de özlüyorum. İnşallah kullanmazlar opsiyonu da geri döner. Daha iyisini bulamayicaz gibi
ortasahasız gibi oyunumuz kanatları etkiliyor olabilir.Zaha milli takıma gitmeyecek bir milli aradan sonra görmek lazım. Teteye ben ilk geldiğinden beri ılımlı yaklasiyorum da hiç sevemedim bir ışık da göremedim açıkçası. Yunusu beğenmiyordum burada ama net daha fazla katkı verirdi
Adam yeterince şans verdi gol atamalarına rağmen iyi oynadığı maçlarda vardı ama son maçlarda gerçekten çok kötüydü.illa anana mı sövelim senin de emery
hiç yerinde oynamadı ki geçtim sağ kanadı, değişiklik olsun diye 10 numaraya bile yaklaştırmadı oğlanı. diaby'i kesemez eyvallah da insan o çıktıktan sonra ya da maç içinde 5 dakika filan bi görmek için elemanı esas pozisyonuna alır bari. kazanacam diye zorladı tutmayınca günah keçisi yapıp kenara aldı. olmadığı yerde zorlayana kadar diaby'nin yerine 10-15 dakika kullansa bundan daha iyiydii.Adam yeterince şans verdi gol atamalarına rağmen iyi oynadığı maçlarda vardı ama son maçlarda gerçekten çok kötüydü.