#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Keşke devre arası dönmesi gibi bir ihtimal olsa. Şampiyonlar ligi maçlarında özellikle Bayern maçlarında çok aradık bu tip bir oyuncu

Zaten yok o bonus yok bu bonusa 45 milyona satıldı palavralarına hiç inanmadım, sonuçta herşey aston villanın elinde. İstemezlerse zorla bir opsiyon yok

Keşke devre arası dönmesi gibi bir ihtimal olsa. Şampiyonlar ligi maçlarında özellikle Bayern maçlarında çok aradık bu tip bir oyuncu

Zaten yok o bonus yok bu bonusa 45 milyona satıldı palavralarına hiç inanmadım, sonuçta herşey aston villanın elinde. İstemezlerse zorla bir opsiyon yok
Palavra demek?

Aston Villa'da oynadığı maçların çoğunu izledim. Beğenmedim. Kendi beklentilerimin çok altında kaldı orada. Onlar "kadroda dursun işimize yarar" düşüncesiyle tutar büyük ihtimal ama şu ana kadar ki performansına ah vah etmek pek mantıklı değil.

Premier lige uymadı tarzı. Ziyech'ten kat kat iyi oyuncu genç bir defa. Faslı pili bitik katar topçularına dönmüş.

Zaniolo iyi ve gelişime dayalı bir futbolcu olma düşüncesi değil de, tabela peşinde olduğunu düşünüyorum. Zira o da gelmiyor.

Geri
Üst Alt