#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Sadece Fener maçları için satın alınmalı. Bu maçlarda saplayıp bütün sezon yatsın.

seneye bir italyan takımına satılır muhtemelen. EPL olmadı kendisi için.

Opsiyon detaylarını bilmemek üzücü. Net olarak şu kadar maç, şu kadar dakika mı yoksa daha farklı kriterler de var mı bilinmiyor. Opsiyonun devreye girip girmemesini resmi açıklama gelesiye kadar anlayamayacağız sanıyorum.

Opsiyon detaylarını bilmemek üzücü. Net olarak şu kadar maç, şu kadar dakika mı yoksa daha farklı kriterler de var mı bilinmiyor. Opsiyonun devreye girip girmemesini resmi açıklama gelesiye kadar anlayamayacağız sanıyorum.
sadece premier lig maçları var deniyordu bazı yerlerde öyle olmasından korkuyorum.

çünkü ligde birkaç maçtır dk dahi olsa süre vermiyorlar

Abi niye durup durup baaşka kulübe satılacağını iddia ediyorsunuz ki.
Daha sezonun yarısı bitmemiş. Opsiyonu bilmiyorsunuz, belki adamlar derinlik açısından böyle bir oyuncuyu isteyecek. Sonra da parlatıp bir yerlere kar ederek satacak.

Futbola kulüplerim oyuncu hakkında illa alıp oynatacağız oynamalı yoksa defolsun kafasıyla bakması gerekiyor düşünceniz de acayip.

sadece premier lig maçları var deniyordu bazı yerlerde öyle olmasından korkuyorum.

çünkü ligde birkaç maçtır dk dahi olsa süre vermiyorlar
Eğer öyle bir kriter var ise ise son süreç gösteriyor ki PL için değerlendirmiyorlar; yani farklı bir aksiyon olmaz ise opsiyonu kullanmayacakları anlaşılır. Tabii varsayım, Nicolo yetenekli ve genç bir oyuncu; Bruma gibi bir şekilde ufak dahi olsa kar edebiliriz yahut verim alabiliriz, bakalım...

Abi niye durup durup baaşka kulübe satılacağını iddia ediyorsunuz ki.
Daha sezonun yarısı bitmemiş. Opsiyonu bilmiyorsunuz, belki adamlar derinlik açısından böyle bir oyuncuyu isteyecek. Sonra da parlatıp bir yerlere kar ederek satacak.

Futbola kulüplerim oyuncu hakkında illa alıp oynatacağız oynamalı yoksa defolsun kafasıyla bakması gerekiyor düşünceniz de acayip.
Turkiye'de öyle bakıldığı için futbolculara herkesin o görüşte olduğuna inanılıyor.

şöyle sağlam bir avuçlayıp aşağı yukarı tarttık mı şimdi

haluklar 25 mac demıslerdı opsiyon icin 10dan geri sayıma geçtik ki emery zaten kullanacak kendisini röportajlarında nicolo eplye henuz uyum sglayamadı filan diyordu

tabi esas mevzu biz böyle bir adamı nasıl olurda direkt satamadık italyan milli oyuncuyu zar zor kiraya verebıldık anca

Geri
Üst Alt