Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.071
- 7.377
- 1.823
Önünde duvar var, gaza basıyorsun ne olur, toslarsın. Zaniolo adamın içinden gecmeye çalışıyor.O fizikle nasıl 12 ikili mücadelenin sadece ikisini kazanabiliyor inanılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önünde duvar var, gaza basıyorsun ne olur, toslarsın. Zaniolo adamın içinden gecmeye çalışıyor.O fizikle nasıl 12 ikili mücadelenin sadece ikisini kazanabiliyor inanılmaz
Bu mesajı büyük bir keyif alarak yazdın di miGeri donecek,alan olmaz.
sadece premier lig maçları var deniyordu bazı yerlerde öyle olmasından korkuyorum.Opsiyon detaylarını bilmemek üzücü. Net olarak şu kadar maç, şu kadar dakika mı yoksa daha farklı kriterler de var mı bilinmiyor. Opsiyonun devreye girip girmemesini resmi açıklama gelesiye kadar anlayamayacağız sanıyorum.
Eğer öyle bir kriter var ise ise son süreç gösteriyor ki PL için değerlendirmiyorlar; yani farklı bir aksiyon olmaz ise opsiyonu kullanmayacakları anlaşılır. Tabii varsayım, Nicolo yetenekli ve genç bir oyuncu; Bruma gibi bir şekilde ufak dahi olsa kar edebiliriz yahut verim alabiliriz, bakalım...sadece premier lig maçları var deniyordu bazı yerlerde öyle olmasından korkuyorum.
çünkü ligde birkaç maçtır dk dahi olsa süre vermiyorlar
Turkiye'de öyle bakıldığı için futbolculara herkesin o görüşte olduğuna inanılıyor.Abi niye durup durup baaşka kulübe satılacağını iddia ediyorsunuz ki.
Daha sezonun yarısı bitmemiş. Opsiyonu bilmiyorsunuz, belki adamlar derinlik açısından böyle bir oyuncuyu isteyecek. Sonra da parlatıp bir yerlere kar ederek satacak.
Futbola kulüplerim oyuncu hakkında illa alıp oynatacağız oynamalı yoksa defolsun kafasıyla bakması gerekiyor düşünceniz de acayip.
gitti miGirip maci kazandırmış. Bravo arslanım.
kötüydü yau. hızını da kaybetmiş gibi geldi bana.Girip maci kazandırmış. Bravo arslanım.