#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Zaten alacaklar ki emery 1 2 mqc sonunda açıklamıştı oyun tarzına alışmaya başlaması lazım nicolodan çok memnunuz filan diye ucl istiyorlar o yüzden 30 milyon çerez parası onlara
Keza yunusta kalacak onunda az kaldı opsiyon icin
Sadece emery ile olmaz o iş malesef. Monchi ve yöneticileri karar verir alınmasına ve almazlar benim tahminim

Sadece emery ile olmaz o iş malesef. Monchi ve yöneticileri karar verir alınmasına ve almazlar benim tahminim
Ne emery ne monchi ortada anlaşma var o şartlar oluştuğu an zaten mecbur alıyorlar, oyuncu satamasada erden bu anlaşmaları iyi yapmıştır bence ki adamın maç sayısı herturlu dolacak

Ne emery ne monchi ortada anlaşma var o şartlar oluştuğu an zaten mecbur alıyorlar, oyuncu satamasada erden bu anlaşmaları iyi yapmıştır bence ki adamın maç sayısı herturlu dolacak
Maç sayısı yüksek diyorlardı. Opsiyon devreye girmesin diye o kel oynattırmaz. Devre arası geri dönse bence daha iyi

adamın oyuna gırmemesıne neden sasırdınız

adamı sutladılar hoca istemıyor

hakim ziyek in sağ kanat oynacak gücü yok. anlaşılıp geri çağrılmasını isterim.

Maç sayısı yüksek diyorlardı. Opsiyon devreye girmesin diye o kel oynattırmaz. Devre arası geri dönse bence daha iyi
Bence iyi değil, çünkü biz ucl de yarı final yapsak bile oyuncu satamayiz bu konuda umudumu tüketim artık satış konusunda bizim kadar kötü bir kulüp yok
25 maç sayısı diye yabancı basın ve haluklar söylemişti
Ucl isteyen bir takim için zaniolo gibi oyuncunun ücreti bedava sayılır

güzel premiere leauge antremanı yedi fizik olarak iyi durumda ise ikinci yarı faydalı olur

Döneceğini sanmıyorum.

Aston Villa’nın alacağını da sanmıyorum.

Geri
Üst Alt