Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.000
- 17.006
- 1.148
Oha oyuna bile girmemis, geri dönecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece emery ile olmaz o iş malesef. Monchi ve yöneticileri karar verir alınmasına ve almazlar benim tahminimZaten alacaklar ki emery 1 2 mqc sonunda açıklamıştı oyun tarzına alışmaya başlaması lazım nicolodan çok memnunuz filan diye ucl istiyorlar o yüzden 30 milyon çerez parası onlara
Keza yunusta kalacak onunda az kaldı opsiyon icin
Ne emery ne monchi ortada anlaşma var o şartlar oluştuğu an zaten mecbur alıyorlar, oyuncu satamasada erden bu anlaşmaları iyi yapmıştır bence ki adamın maç sayısı herturlu dolacakSadece emery ile olmaz o iş malesef. Monchi ve yöneticileri karar verir alınmasına ve almazlar benim tahminim
Maç sayısı yüksek diyorlardı. Opsiyon devreye girmesin diye o kel oynattırmaz. Devre arası geri dönse bence daha iyiNe emery ne monchi ortada anlaşma var o şartlar oluştuğu an zaten mecbur alıyorlar, oyuncu satamasada erden bu anlaşmaları iyi yapmıştır bence ki adamın maç sayısı herturlu dolacak
hangi takim tutuyorsunAlmazlarsa biz kullanırız
City , GS, Barcelona, Panatinakoshangi takim tutuyorsun
kolay gelsinCity , GS, Barcelona, Panatinakos
bu rezilligi okumamıs olayımCity , GS, Barcelona, Panatinakos
Aslında daha çok ama bu sıkı takipbu rezilligi okumamıs olayım
Bence iyi değil, çünkü biz ucl de yarı final yapsak bile oyuncu satamayiz bu konuda umudumu tüketim artık satış konusunda bizim kadar kötü bir kulüp yokMaç sayısı yüksek diyorlardı. Opsiyon devreye girmesin diye o kel oynattırmaz. Devre arası geri dönse bence daha iyi
bu halde maximum kac paraya satabiliriz başka takımaDöneceğini sanmıyorum.
Aston Villa’nın alacağını da sanmıyorum.
İtalyanlara 20ye gider belkibu halde maximum kac paraya satabiliriz başka takıma
juventusa gıder inşİtalyanlara 20ye gider belki