- 20 Ağustos 2009
- 16.749
- 20.268
- 2.973
İyi bir İcardi ile son bir şans daha verelim derim Zaha için.30'u versinler üstüne kutlama için Zaha'yı hediye edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bir İcardi ile son bir şans daha verelim derim Zaha için.30'u versinler üstüne kutlama için Zaha'yı hediye edelim.
Erinç Bilican: "Zaniolo'nun menajeri, Galatasaray’a ‘Dönebiliriz’ diye haber gönderdi!"
Kerem ait olduğu yere dönüp sol bölgede krallığını tekrardan ilan etme vakti geldi Zaha'yı sağ tarafta oynatacaksak olabilir ama sol kanat Kerem olmalı.İyi bir İcardi ile son bir şans daha verelim derim Zaha için.
Ziyech gitmezse aralarında en iyisi o. Zaniolo'ya ihtiyacımız yok ve verdiğimiz parayı geri almaya ihtiyacımız var.Dönsün bence. Zaha tete ziyech komple fiyasko. Bu hiç değilse vücuduyla yıkıp geçiyordu açık alanda
Bunlar o opsiyonu asla devreye sokturmaz. Kalpazan monchi bizi yine kazıkladı, sezon sonuna kadar oynasın sonra satarız. Tete zaha ziyech hepsi patladı para yok ve kanata ihtiyacımız varZiyech gitmezse aralarında en iyisi o. Zaniolo'ya ihtiyacımız yok ve verdiğimiz parayı geri almaya ihtiyacımız var.
Plde durması sezon sonu satış için daha iyi. Kanata ihtiyacımız olabilir ama Zaniolo'ya yokBunlar o opsiyonu asla devreye sokturmaz. Kalpazan monchi bizi yine kazıkladı, sezon sonuna kadar oynasın sonra satarız. Tete zaha ziyech hepsi patladı para yok ve kanata ihtiyacımız var
Oynatmıyor kavaslar. Kanat oyuncusuna ihtiyacımız var diye gelsin diyorum yoksa ben de satılmasından yanaydım herzaman. Kiralama falan yanlış iştiPlde durması sezon sonu satış için daha iyi. Kanata ihtiyacımız olabilir ama Zaniolo'ya yok
Kaya Temel: "Nicolo Zaniolo'nun zorunlu opsiyonunun devreye girmesi için süre açısından yüzde 60 oynaması gerekiyormuş. Zaniolo, Premier Lig'de ve oynadığı takımda mutlu." (Eski Açık)
Erden Bey açıklamadı ki bilelim. Sevr anlaşmadı imzalamış gördüğüm kadarıylaKac para alcaz ahbab