#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Zaha+tete+ziyech paket yapsak yine de yemez mi sayın aston villa. Zaniolo da geri gelsin ne olacak sizde para bok.

Ziyech gitmezse aralarında en iyisi o. Zaniolo'ya ihtiyacımız yok ve verdiğimiz parayı geri almaya ihtiyacımız var.
Bunlar o opsiyonu asla devreye sokturmaz. Kalpazan monchi bizi yine kazıkladı, sezon sonuna kadar oynasın sonra satarız. Tete zaha ziyech hepsi patladı para yok ve kanata ihtiyacımız var

Opsiyonu cekmemek icin bizim Angelino tavirini yapacaklarsa, adami geri yollasinlar ve Zahayi 5-6 milyona elimizden alsinlar

Bunlar o opsiyonu asla devreye sokturmaz. Kalpazan monchi bizi yine kazıkladı, sezon sonuna kadar oynasın sonra satarız. Tete zaha ziyech hepsi patladı para yok ve kanata ihtiyacımız var
Plde durması sezon sonu satış için daha iyi. Kanata ihtiyacımız olabilir ama Zaniolo'ya yok

Kaya Temel: "Nicolo Zaniolo'nun zorunlu opsiyonunun devreye girmesi için süre açısından yüzde 60 oynaması gerekiyormuş. Zaniolo, Premier Lig'de ve oynadığı takımda mutlu." (Eski Açık)

konu ne zaman uplansa gol asist yaptı sanıp hayali 30 milyonun geldiğini görüyorum

Sonra konuya girip alınacak alınmayacak tartışması görüp üzülüyorum

22 maç oynamış görünüyor önce 25 olmadı 30 diyelim ardından resmi siteden satıldı açıklaması gelmezse sallamaya başlarız.

%60ı geçtim şuan %35-40 seviyelerindedir max eğer haber doğruysa tabi

bana yalan gibi geldi saçma sapan bir şey

Umarim toplam macin 60% de sahada olmalidir. Dakika icin gecerliyse, simdiden geri yollasinlar. Zaten o rakami dolduramaz.

Muhabirler adına ben utanıyorum hadi duyum işlerinde beceriksizsiniz bari şu sözleşmenin şartlarını sorun

Geri
Üst Alt