- 20 Ağustos 2017
- 18.980
- 12.707
- 1.653
Gözüm döndü! Para istiyorum paraaa! Daha cok istiyorum! Hepsini istiyorum! O da gitsin bu da gitsin! Hepsi gitsin! Satilmadik kimse kalmasin!geri dön
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözüm döndü! Para istiyorum paraaa! Daha cok istiyorum! Hepsini istiyorum! O da gitsin bu da gitsin! Hepsi gitsin! Satilmadik kimse kalmasin!geri dön
Kupa maçları yüksek ihtimal yok maç sayısında. Bunun dışında çıkan haberlere göre süre alması yetiyor yani 11 oynaması ile sonradan girmesi arasında fark yok.Opsiyonu kullanmamak için oynatmıyorlar bu maçlarda bile düşünmüyorlarsa geri dönme ihtimali yüksek gözüküyor.
Ligde 14 maça çıkmış son 10 maç sadece 22 dakika süre vermişler sene sonu opsiyonu vermeyip pazarlık yapıp almak isteyebilirler ama şu şartlarda pek oynatma düşünceleri yok gibi gözüküyor.Kupa maçları yüksek ihtimal yok maç sayısında. Bunun dışında çıkan haberlere göre süre alması yetiyor yani 11 oynaması ile sonradan girmesi arasında fark yok.
Transfermarkt'ta uzatmalarla aslında daha fazla ama dediğim gibi kaç dakika süre aldığı önemli değil önemli olan süre alsın yeter. Ben alacaklarını düşünüyorum İtalya milli takım oyuncusu ve turnuvada olacak mesela oradan sonra zarar etmeden bile satarlar. Ha dönse bile bir şey olmaz bonservisinin yarısını zaten çıkarmışız. 15'e en kötü İtalya'ya satılır Juve net alır mesela.Ligde 14 maça çıkmış son 10 maç sadece 22 dakika süre vermişler sene sonu opsiyonu vermeyip pazarlık yapıp almak isteyebilirler ama şu şartlarda pek oynatma düşünceleri yok gibi gözüküyor.
aynen yaaBonservisinin yarısını ödediler gerisini kendileri bilir.
Zaniolo piyasası olan bir oyuncu eli güçlü olan biziz.
Kupa maçlarının etkili değildir tahminim. Lig ve Avrupa önemlidir.Toplamda 22. Maçına çıktı