- 27 Ocak 2010
- 132.173
- 97.218
- 5.488
ben ettim siz etmeyin diyerekten kampta top oynamaya başlamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ettim siz etmeyin diyerekten kampta top oynamaya başlamalı.
Kiralık anlasmasini Erden Timur yapmişti ve Galatasaray icin çok karlı bir anlaşma demisti.siz de buna inandınız yani
Herif-ül şehadet şerbeti diyebilir miyiz üstatbu heriften medet ummayın sakın ha
Kardan %20 pay veriyoruz. 15'e satsak 15 bize kalır. Kiraladığımız sürece aldığımız yaklaşık 10 milyonu da kar yazarız.Piyasa degeri 16M EUR.
Bunun %20’si AS Roma kulubune odenecek. Biraz indirim ile 15’e satsak elimize 12 gecer. 5 kiralama ve maas sonrasi maliyete saysak cebimize 7 kalir.
Sorun tam da bu işte; insan gibi oynamayı beceremiyor, pres yapmaktan anladığı boğa gibi bodoslama adamı indirmek mesela!..Sane falan diyoruz ama bu herif boğa gibi eğer kafasına koyduysa hepimizi kendine aşık ederr
Ne A. Villa'da, ne Atalanta'da bu özelliğini törpiletemediler. Ayrıca abartıldığı kadar yetenekli olduğunu da düşünmüyorum.Sorun tam da bu işte; insan gibi oynamayı beceremiyor, pres yapmaktan anladığı boğa gibi bodoslama adamı indirmek mesela!..