#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
ben ettim siz etmeyin diyerekten kampta top oynamaya başlamalı.

Götten bacak az kap falan takımla ilişki kursa gitmek istemeyecek üzerine mallık çökmüş durumda. Bunu Araplar paklar 20 milyon maaş ile yol alacak 2 sene takılıp veronaya falan 250 bin euroya oynamaya dönecek.

Piyasa degeri 16M EUR.

Bunun %20’si AS Roma kulubune odenecek. Biraz indirim ile 15’e satsak elimize 12 gecer. 5 kiralama ve maas sonrasi maliyete saysak cebimize 7 kalir.

Serie A'da artik maasini karsilayacak takim kalmadi. Gitsin iste Arabistana. Iki tarafin isine yarar

Kendi kendine kariyerinin içine etti. Daha da iflah olmaz. En az zararla elden çıkarmak gerek. İtalya'da artık ona ekmek yok.

Gala eğer hedef yükselttiyse kimsenin nazını çekemez. Bayern Sane gibi yıldızını bile yeterince istemedi ve gönderdi. Zaniolo kim ki ona oyna diye yalvaracağız

kaynak yaratmamız lazım artık kiralık değil 6-7 milyona bile satılır

Sane falan diyoruz ama bu herif boğa gibi eğer kafasına koyduysa hepimizi kendine aşık ederr

Sorun tam da bu işte; insan gibi oynamayı beceremiyor, pres yapmaktan anladığı boğa gibi bodoslama adamı indirmek mesela!..
Ne A. Villa'da, ne Atalanta'da bu özelliğini törpiletemediler. Ayrıca abartıldığı kadar yetenekli olduğunu da düşünmüyorum.
Evet güçlü, cüssesine göre epey de hızlı ama çalım atmaktan anladığı 2 rakip defansın arasından geçmeye çalışmaktan ibaret. Pas oyunu diye bir şey bilmiyor. Yeri Serie B filan. Gasperini gibi bir adam bile bir oyuncudan verim alamamışsa geçeceksin o kendini bulma işini filan. IQ'su çok düşük bir oyuncu.

Geri
Üst Alt