#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
bize gelmeden önceki sene gibi bir zani olsa ne 4-3-3 oynanır be

zani-osi-sane

Şimdiye kadar öyleydi ama şimdi hiç öyle olduğunu sanmıyom

Kalmak istediğine dair haberler de var zaten. Postu okudun mu baştan sona kalsın da demiyom zaten
Postunu okudum baştan sona. Kalsın demiyorsun ama umudun var. Bence umut yapılacak bir oyuncu değil.
Şu Arapların da gözü kör olsun sadece adı var diye şimdiye kadar teklif yapmış olmaları lazımdı. Onlar bile bu adamdan medet ummuyor sanırım.

Kendi çıkari için kalmak istiyor. Barış Alper in 10 da 1 i kadar bile karakteri yok.

Postunu okudum baştan sona. Kalsın demiyorsun ama umudun var. Bence umut yapılacak bir oyuncu değil.
Şu Arapların da gözü kör olsun sadece adı var diye şimdiye kadar teklif yapmış olmaları lazımdı. Onlar bile bu adamdan medet ummuyor sanırım.
Şu an aktif olarak satmaya çalışmayalım diyorum

Mesela olmaz olmaz ama diyelim ki Osimhen'i alamadık, Barış ve Yunus bir şekilde gitti, o durumda Zaniolo'yu yollayacağımız şartlar bütçemize ne katacak ve ondan iyisini alabilecek miyiz? Bence Morata transferinde hemen yollamayarak doğrusunu yaptık, bunda da öyle davranalım diyorum

Araplar da asla gözden düşmüş herif almıyor bu arada. Hala gözde olan herifleri alıyorlar manyakça paralar verip

Şu an aktif olarak satmaya çalışmayalım diyorum

Mesela olmaz olmaz ama diyelim ki Osimhen'i alamadık, Barış ve Yunus bir şekilde gitti, o durumda Zaniolo'yu yollayacağımız şartlar bütçemize ne katacak ve ondan iyisini alabilecek miyiz? Bence Morata transferinde hemen yollamayarak doğrusunu yaptık, bunda da öyle davranalım diyorum

Araplar da asla gözden düşmüş herif almıyor bu arada. Hala gözde olan herifleri alıyorlar manyakça paralar verip
Valla zekası olsa da kalıp oynasa… aylardır söylüyorum bu İtalyan Batuhan Karadeniz diye… adam dünyadaki herşeye ihanet ediyor. Yeteneğe fiziğe bize takımına…
Şimdi normalde eli mahkum takımın da çağırması lazım kendisinin de kampa gelmesi lazım. Ama İstanbul a gelmeyeceğini adımız gibi biliyoruz. İlk gittiği gün Galatasaray ile ilgili herşeyi silmesi zaten kendi kendine ipleri kopardı.

Bu herifle ilgili söylenen en doğru söz Ronaldo olmaya çalışması gerekirken Messi olmaya çalışmasıydı. Biz bunu yanlış karar vs sanıyorduk o dönem ama mallığındanmış.

Şu fizik şu şut kalitesi ve bitiriciliğin ederi 30-40 maç sahaya çıkabilen bir adam için min 30-40 m euro iken bu mal sağa sola atılıp kurtulunmaya çalışılan bumerang gibi.

Bu herifle ilgili söylenen en doğru söz Ronaldo olmaya çalışması gerekirken Messi olmaya çalışmasıydı. Biz bunu yanlış karar vs sanıyorduk o dönem ama mallığındanmış.

Şu fizik şu şut kalitesi ve bitiriciliğin ederi 30-40 maç sahaya çıkabilen bir adam için min 30-40 m euro iken bu mal sağa sola atılıp kurtulunmaya çalışılan bumerang gibi.
Hah işte güzel tespit…

Bunun en net sıkıntısı benim gördüğüm kadarıyla oyun aliskanligini değiştirmek istememesi.Ilk çıktığında muazzam hız ve teknikle dikine inanılmaz gidiyordu cidden yariyordu defansi.Sonra çapraz gitti, hız düştü üstüne sürekli kütle aldı o isleri yapamayacak hala geldi ama kendini hala 20 yaşındaki hali gibi sanıyor

Hazırlık maçlarında görelim. Hoca da anlar bu arada arkadaşın niyetini. Tabii forma numarasından kriz çıkmazsa. 17'yi Zaniolo'yu kiralayıp Köhn'e verdik, Köhn'ü kiralayıp Elmalı'ya verdik çok matah bir numaraymış gibi. İspanya hariç usulen kiralanan A takım oyuncusunun numarası başkasına verilmez.

Dk gitmek isteyecektir. kariyer sezonunu oynayabilir

avrupanın göbeğinde yetişip zeka ve mental olarak bu kadar geride kalan birkaç topçudan biridir
Buna kubiolo ve işe yaramaz deyince koskoca Aston villa ve fiorentina yöneticileri bilmiyor futbolu siz biliyorsunuz diyen arkadaşlar şimdi ne yapıyorlar acaba

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt