#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Adam bizden sonra 3 takımda oynadı. Kesinlikle kadroda tutulmalı, at gibi adam hızından gücünden birşey kaybetmediyse bu lig de çok büyük iş yapar

Şans verildi diyelim; ne Sane' yi, ne Barış' ı, ne de Yunus' u kesebilir. 1. ve 2. forvet oynayacak meziyetleri zaten yok gibi bir şey.

Zamanında adı ''İtalyan wonder kid'' e çıkmış olmasından başka olumlu bir veri yok. Ha, bir de bizim stada tamamen yıkık halde çıkmış FB ye, stoperde bile hantal kalan 1.90 lık solbeki alt ederek iki gol atmıştı di mi? Aman ne büyük marifet...

Şans verildi diyelim; ne Sane' yi, ne Barış' ı, ne de Yunus' u kesebilir. 1. ve 2. forvet oynayacak meziyetleri zaten yok gibi bir şey.

Zamanında adı ''İtalyan wonder kid'' e çıkmış olmasından başka olumlu bir veri yok. Ha, bir de bizim stada tamamen yıkık halde çıkmış FB ye, stoperde bile hantal kalan 1.90 lık solbeki alt ederek iki gol atmıştı di mi? Aman ne büyük marifet...
Barış'ın bizdeki 2. forvet rolünü kenardan gelip devam ettirebilecek tek oyuncu. Beni cezbeden o. As oyuncu asla olamaz ama kenardan gelip süper sub olabilir. Takımı diri tutmak lazım. 60'a yakın maç var.

Barış'ın bizdeki 2. forvet rolünü kenardan gelip devam ettirebilecek tek oyuncu. Beni cezbeden o. As oyuncu asla olamaz ama kenardan gelip süper sub olabilir. Takımı diri tutmak lazım. 60'a yakın maç var.
3 maç üst üste yedek başlasın trip atar

Yeteneklerine de mentaline de güvenim yok bu herifin. 60 da girip bodoslama iki faulle 62 de kızarmayacağını hiç kimse iddia edemez. Barış' ın bahsettiğin rolüne Sallai daha uygun; umarım bir sağbek alınır.

Yeteneklerine de mentaline de güvenim yok bu herifin. 60 da girip bodoslama iki faulle 62 de kızarmayacağını hiç kimse iddia edemez. Barış' ın bahsettiğin rolüne Sallai daha uygun; umarım bir sağbek alınır.
Sallai de olur. Zaniolo fikri Osimhen sonrası ekstra bir maliyetle hücum oyuncusuna girilmemesinden çıktı zaten. Normal şartlarda gider.

Ben de 1 kere daha denenmesi taraftarıyım da istediği süreleri alamazsa kıllık çıkarır mı acaba.

Barış giderse direkt sağ kanat teslim edilmeli. Ulan sen bize bir adım atsan biz sana on adım atacağız da işte. Neyse hayırlısı olsun.

her şey iyi güzel de,

zaniolo kadroda kalırsa yabancı sayısını ayarlayamıyoruz. onu nasıl yapacağız?

jelert, cuesta, franky, köhn, nelsson ve yusuf demir'in gönderildiği versiyonda bile;

kaleci
sağ bek

sanchez
sol stoper
jakobs
torr
lemina
sara
sallai
sane
icardi
osimhen

+ zaniolo (13. yabancı)
+ 14. yabancı (2002 sonrası doğumlu olacak)

kaleci %100 ihtimalle 2002 öncesi doğumlu ve yabancı olur.

geriye kalıyor, sol stoper ve sağ bek. bunlardan en az birinin 2002 sonrası doğumlu olması lazım gelir.

Barış giderse direkt sağ kanat teslim edilmeli. Ulan sen bize bir adım atsan biz sana on adım atacağız da işte. Neyse hayırlısı olsun.

gitmezse teslim edilmemeli mi yani heis

bay'ın zaniodan bi fazlası mı var ki

zanio'nun harika bir sol ayağı var, topu kontrol de edebiliyor bay'ın aksine, fiziği de daha güçlü. mentali düzgün olduğu durumda bay'ın esamesi okunmaz i says

Geri
Üst Alt