Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.241
- 10.649
- 1.423
Adam bizden sonra 3 takımda oynadı. Kesinlikle kadroda tutulmalı, at gibi adam hızından gücünden birşey kaybetmediyse bu lig de çok büyük iş yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış'ın bizdeki 2. forvet rolünü kenardan gelip devam ettirebilecek tek oyuncu. Beni cezbeden o. As oyuncu asla olamaz ama kenardan gelip süper sub olabilir. Takımı diri tutmak lazım. 60'a yakın maç var.Şans verildi diyelim; ne Sane' yi, ne Barış' ı, ne de Yunus' u kesebilir. 1. ve 2. forvet oynayacak meziyetleri zaten yok gibi bir şey.
Zamanında adı ''İtalyan wonder kid'' e çıkmış olmasından başka olumlu bir veri yok. Ha, bir de bizim stada tamamen yıkık halde çıkmış FB ye, stoperde bile hantal kalan 1.90 lık solbeki alt ederek iki gol atmıştı di mi? Aman ne büyük marifet...
3 maç üst üste yedek başlasın trip atarBarış'ın bizdeki 2. forvet rolünü kenardan gelip devam ettirebilecek tek oyuncu. Beni cezbeden o. As oyuncu asla olamaz ama kenardan gelip süper sub olabilir. Takımı diri tutmak lazım. 60'a yakın maç var.
Yeteneklerine de mentaline de güvenim yok bu herifin. 60 da girip bodoslama iki faulle 62 de kızarmayacağını hiç kimse iddia edemez. Barış' ın bahsettiğin rolüne Sallai daha uygun; umarım bir sağbek alınır.Barış'ın bizdeki 2. forvet rolünü kenardan gelip devam ettirebilecek tek oyuncu. Beni cezbeden o. As oyuncu asla olamaz ama kenardan gelip süper sub olabilir. Takımı diri tutmak lazım. 60'a yakın maç var.
Sallai de olur. Zaniolo fikri Osimhen sonrası ekstra bir maliyetle hücum oyuncusuna girilmemesinden çıktı zaten. Normal şartlarda gider.Yeteneklerine de mentaline de güvenim yok bu herifin. 60 da girip bodoslama iki faulle 62 de kızarmayacağını hiç kimse iddia edemez. Barış' ın bahsettiğin rolüne Sallai daha uygun; umarım bir sağbek alınır.
Barış giderse direkt sağ kanat teslim edilmeli. Ulan sen bize bir adım atsan biz sana on adım atacağız da işte. Neyse hayırlısı olsun.