- 5 Eylül 2014
- 84.426
- 70.203
- 4.393
Değerli yorumun için tşkGole yakın topçu
kısa sürede kendini daha efektif kullanmayı öğrenip her maç gol katkısı verecek kıvama gelecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli yorumun için tşkGole yakın topçu
kısa sürede kendini daha efektif kullanmayı öğrenip her maç gol katkısı verecek kıvama gelecektir.
Daha fazlası için:Değerli yorumun için tşk
hocayın muzipliği bir yana kendisi rahmetli olmuş idi sanırım
![]()
Foto muhabiri Erkan Koyuncu vefat etti
Galatasaray'ın bu sabah yapılması planlanan antrenmanı öncesi, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde geçirdiği kazada ağır yaralanan Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, hastanede vefat etti. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
bu arkadaştı galiba

Fazla eleştirildiğini düşünüyorum. Skora çok yakın bir oyuncu bir kere. Son maçta yetersiz olmasına rağmen defansa diğer maçlara oranla daha fazla yardım ettiğini gördüm, bu tarafını daha geliştirmeli katılıyorum ama orada asıl sorun Boey'in düşen performansında bence. Ben her hafta daha iyiye giden bir Zaniolo görüyorum. Zaten daha önce de yazmıştım kendisinde asıl katkıyı seneye göreceğiz diye düşünüyorum.
Fiziksel olarak yeterli bir seviyeye gelene kadar ilk 11'de yer almamalı bence çok mecbur kalinmadığı müddet. Hele hele en mühim topçularımızın başında gelen Raşit yerine asla ilk 11 olmamalı şampiyonluk yolunda.
+ Olarak zaniolo girdiğinde sistem de değişebilir, mesela zaniolo ile berkani atarsın, o zaman ön tarafta sıkıntı olmaz, bu herif fizik olarak iyi değil ama konya maçında iki tane sağlam şut çekti, her an gol atar potansiyeli olan bir tip
Hazır olana kadar ilk 11 başlamamasına katılıyorum. Asıl katkısı seneye olacaktır özellikle ilk 11 de sınır olmazsa Kerem yerine Rashica'nın olduğu bir senaryo çok ideal olur. Aslında seneye gideceklere göre tam bir 4-3-3'e dönmek özellikle Avrupa maçlarında daha işimize gelebilir.Hazır olmaması potansiyelli olduğunu değiştirmiyor fakat şu haliyle 11 başlaması sezonu riske atmak demektir.. Gole yakın topcuysa da 2. Devre oyuna sokmak daha mantıklı gibi.. Mertens sakatlık dönüşü eskisi gibi değil Oliveira da keza fiziksel olarak kötü kerem çok basit toplar kaybediyor toreiraya çok büyük yük biner bu oyuncu grubuyla..Rashica şimdilik daha mantıklı olur sağda .. Son maçlarda savunmamızin çok boş olması tesadüf değil belki şu 3 maçta 10 maçta yemedigimiz kadar pozisyon yedik..Umarım Okan hoca da savunma zaafiyetini dikkate alır..