#22 Nicolò Zaniolo

Değerli yorumun için tşk
Daha fazlası için:

IMG_0006.webp

hocayın muzipliği bir yana kendisi rahmetli olmuş idi sanırım

bu arkadaştı galiba

Allah rahmet eylesin öyleyse.

Çok talihsiz bir kazaydı hatırladığım kadarıyla.

Fazla eleştirildiğini düşünüyorum. Skora çok yakın bir oyuncu bir kere. Son maçta yetersiz olmasına rağmen defansa diğer maçlara oranla daha fazla yardım ettiğini gördüm, bu tarafını daha geliştirmeli katılıyorum ama orada asıl sorun Boey'in düşen performansında bence. Ben her hafta daha iyiye giden bir Zaniolo görüyorum. Zaten daha önce de yazmıştım kendisinde asıl katkıyı seneye göreceğiz diye düşünüyorum.

2. forvet ya da direkt forvet olarak kullanılmalı.Hayvan gibi fiziği var,dar alan becerisi var,ağır değil,ayağı sert ideal forvet bu eleman hangi akla hizmet kanat oynatılmış bu zamana kadar anlamak mümkün değil.İlla kanat oynacaksa da 4-3-3 kanadı olur onun için de geri dönüşlerde kanatlara açılacak 2 dinamik orta sahaya ihtiyacımız var mevcut kadro buna uygun değil.

Fazla eleştirildiğini düşünüyorum. Skora çok yakın bir oyuncu bir kere. Son maçta yetersiz olmasına rağmen defansa diğer maçlara oranla daha fazla yardım ettiğini gördüm, bu tarafını daha geliştirmeli katılıyorum ama orada asıl sorun Boey'in düşen performansında bence. Ben her hafta daha iyiye giden bir Zaniolo görüyorum. Zaten daha önce de yazmıştım kendisinde asıl katkıyı seneye göreceğiz diye düşünüyorum.

Hazır olmaması potansiyelli olduğunu değiştirmiyor fakat şu haliyle 11 başlaması sezonu riske atmak demektir.. Gole yakın topcuysa da 2. Devre oyuna sokmak daha mantıklı gibi.. Mertens sakatlık dönüşü eskisi gibi değil Oliveira da keza fiziksel olarak kötü kerem çok basit toplar kaybediyor toreiraya çok büyük yük biner bu oyuncu grubuyla..Rashica şimdilik daha mantıklı olur sağda .. Son maçlarda savunmamızin çok boş olması tesadüf değil belki şu 3 maçta 10 maçta yemedigimiz kadar pozisyon yedik..Umarım Okan hoca da savunma zaafiyetini dikkate alır..

Fiziksel olarak yeterli bir seviyeye gelene kadar ilk 11'de yer almamalı bence çok mecbur kalinmadığı müddet. Hele hele en mühim topçularımızın başında gelen Raşit yerine asla ilk 11 olmamalı şampiyonluk yolunda.

+ Olarak zaniolo girdiğinde sistem de değişebilir, mesela zaniolo ile berkani atarsın, o zaman ön tarafta sıkıntı olmaz, bu herif fizik olarak iyi değil ama konya maçında iki tane sağlam şut çekti, her an gol atar potansiyeli olan bir tip

şova başlar yakında

takım rezaletliğini bir kenara bırakıp hocamızda göreviyle ilgilenirse tabi

Icardi yerine Gomis değil Zaniolo'yu sokmak daha mantıklı gözüküyor. Bu fizikle ve çeviklikle çok rahatlıkla pivot forvete evrilebilir hızını da düşününce stoperlerin eşleşmek istemeyeceği bir tarz oyuncu.

+ Olarak zaniolo girdiğinde sistem de değişebilir, mesela zaniolo ile berkani atarsın, o zaman ön tarafta sıkıntı olmaz, bu herif fizik olarak iyi değil ama konya maçında iki tane sağlam şut çekti, her an gol atar potansiyeli olan bir tip

Tehlike yaratıyor her türlü ileride ama işte hazır değil daha. Kanatta olmamalı bence Zaniolo şu haliyle.

Ama zaman zaman istedi mi de adam yıkılmıyor belinde rakip olsa bile. Fiziksel olarak hazır olursa çok can yakar bence seneye.

İTALYA milli takımına çağırılmasına bakar. Gittikten sonra da ağlaya zırlaya arkasından bize böyle adam lazım diye çok dövünen olur.

Italyada ofans oyuncusu olarak en cok defansif katki, defansif istatistikleri yüksek olan oyunculardan birisiydi. Kondisyonunu toparlarsa o nu yeniden yapar

Hazır olmaması potansiyelli olduğunu değiştirmiyor fakat şu haliyle 11 başlaması sezonu riske atmak demektir.. Gole yakın topcuysa da 2. Devre oyuna sokmak daha mantıklı gibi.. Mertens sakatlık dönüşü eskisi gibi değil Oliveira da keza fiziksel olarak kötü kerem çok basit toplar kaybediyor toreiraya çok büyük yük biner bu oyuncu grubuyla..Rashica şimdilik daha mantıklı olur sağda .. Son maçlarda savunmamızin çok boş olması tesadüf değil belki şu 3 maçta 10 maçta yemedigimiz kadar pozisyon yedik..Umarım Okan hoca da savunma zaafiyetini dikkate alır..
Hazır olana kadar ilk 11 başlamamasına katılıyorum. Asıl katkısı seneye olacaktır özellikle ilk 11 de sınır olmazsa Kerem yerine Rashica'nın olduğu bir senaryo çok ideal olur. Aslında seneye gideceklere göre tam bir 4-3-3'e dönmek özellikle Avrupa maçlarında daha işimize gelebilir.

Geri
Üst Alt