#22 Nicolò Zaniolo

Fiziksel olarak tam kapasiteye ulaştığında buldozer gibi herif, topu önüne aldığı gibi yıka yıka gider kaleye. Yazın takımla birlikte sağlam bir kamp görsün, seneye izleyelim bakalım durumuna. Bu adamı 35m€ gibi bir paraya satmayı hedefliyoruz, öyle 15-20 getirene verelim gitsinlik bir durum yok ortada. Üzerinde emek harcanması gereken durumları, sorunları olmasaydı zaten bu paralara buraya kolay kolay getiremezdik. Bu çocuk sakatlıklardan sonra bile ceza sahasında 3 defansı sırtında taşıyabilen, üstüne de gol vuruşu yapabilen birisi ve bunları İtalya'da yapıyordu. Seneye ne verecek, nasıl oynayacak izlememiz gerekiyor diye düşünüyorum.
İlk geldiğinde bu kadar çevik değildi fiziksel olarak iyileştikçe çevikliği de artmış bugün ki topla dönüşleri ya da hamleleri iyi gözüktü kalan haftalarda 11'e monte edilebilir Icardi'nin yanına Mertens'ten çok Zaniolo ihtiyacı var rakip ceza sahasında Icardi tek kalıyor yıpratıcı olması avantaj sağlayabilir.

İlk geldiğinde bu kadar çevik değildi fiziksel olarak iyileştikçe çevikliği de artmış bugün ki topla dönüşleri ya da hamleleri iyi gözüktü kalan haftalarda 11'e monte edilebilir Icardi'nin yanına Mertens'ten çok Zaniolo ihtiyacı var rakip ceza sahasında Icardi tek kalıyor yıpratıcı olması avantaj sağlayabilir.
Toparlıyor, çok net görülüyor fiziksel gelişimi. Mertens'i Sergio'nun birkaç haftadır oyun kurulumunda statik kalması da çok etkiliyor. Lucas topu aldığında gözü 3 kişiyi arıyor genelde; Sergio, Kerem, Mertens. Bizim bağlantı hattımız iyi oynadığımız maçlarda Lucas > Sergio > Mertens ve Mertens'in oyunu kenarlara açması şeklinde ki bunu da genelde Boey üzerinden yapıyoruz. Bu dişlide markaj altında kalan birisi olunca, statik kalınca Mertens top alabilmek için normalden çok daha fazla bizim yarı sahaya hareketleniyor, bu sırada Sergio da biraz daha hareketlenip markajdan çıkmayı beceremeyince olay orada patlıyor. Sergio'yu ben normalde beğeniyorum ama bizim çok daha dinamik, ayaklarını da iyi kullanabilen bir 8 almamız şart. O bölgenin rotasyonu çok güçlü olmalı ki oyuncu değişikliği yaptığımızda bağlantı oyunumuz sekteye uğramasın. Başakşehir maçında farklı bir şeyler göreceğiz muhtemelen

Anlamiyorum neden X'e gore iyi diye kiyasliyorsunuz ? Mac icinde izledik bir ara ust uste defalarca top kaybetti. Tamam bir guc katti ama bu oyununun ederi o paralar ve beklentiler degil ki. Ben bu adami cozemedim henuz. Gollerinin onem degeri de oldukca dusuk oyle mac cozen cinsten degil 1'i haric. Topa sert vuruyor, fizik iyi, agresif laf yok ama bunlar oldukca tamamlayici ozellikler. Maca girdikten sonra dedigim gibi bir nebze guc katti ki katsin hem genc, hem rakip yorulmus hem de skoru korumaya calisiyorlardi eee abi ? Gol mu atabildi mesela ? Neyini begendiniz de gelip yazdiniz. Az da sure almadi hani 35dk civari yanilmiyorsam yani ben bugune kadar "wonderkid" neyse adi ne deniliyorsa o kalibrede bir kalite goremedim. Birseyler var evet ama dominant bir ozelligini de gormedim asil sorun surda bizim bu adam ve oynadigi mevkiye neden yatirim yaptigimiz sol-bek ve ortasahaya ihtiyac varken. Bilmiyorum, zaman gosterecek. Benim icin bu paralari bu yatirimlari bugune kadar hakedecek bir oyun sergilemedi.

Fena değil diyeyim Mertens yerine başlamalı haftaya kendi yerinde artık.2-1ken oyuna girmekle 1-1ken girmek arasında çok fark var.Gec kaldı Okan hoca.Uyum sorunu var kesinlikle ama cevikligini geri kazanmış, top kaybı normal zaten bu tarz oyuncularda

Şurası bir gerçek bu adamı en çok savunanlardanım.Hala üst düzey özellikleri olduğunu düşüüyorum.,Fakat beklenti çok daha yüksekdi.Şunu anladımki piyasa değerine göre daha düşük fiyatlara almamızın tek sebebi takımıyla sorunlu,taraftarıyla sorunlu oluşu değilmiş.Yani bu adam klübünde sorunda yaşamış olsa bile beklediğimiz kalitede olsa roma mümkünatı yok bu fiyatlara bırakmazdı…

Biz şampiyon olmak istiyorsak bu saaten sonra zanioloya kesinlikle ihtiyacımız var.yok geriye gelmiyormuş yok çok top kaybediyormuş bunların hepsi olabilecek ve azaltılabilecek sorunlar..Biz bu adam var olan yetenekletinden faydalanmalıyız.şut gibi patlayacı özelliği gibi çok fazla gösternesede bire birdeki etkili oyunuyla..Aksi taktirde mertensle falan bu işler olmaz.mertens kötü demiyorum ama çok sıradan ortalama bir petformans gösteriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mertens dinlensin bu oynamali bundan sonra, hareketlilik ve dinamizm getirir takima

Takımın dengesini bozdu gibi. Geldiği günden beri takım iyiye gitmiyor

Artik Mertens kulübeye, 10 no Zanyola baslamali.

————Icardi————
Kerem-Zanyola-Rashica

15 Milyon Euro'ya ligi paramparça edecek bir orta saha alırdık veya gayet iyi katkı verecek bir orta saha + sol bek alırdık.İnsan gerçekten hayret ediyor düşününce...

Bu adamdan bu sezon umudu kesmiştim ama bidaki sezon icin bile ufacık bi umut vermiyor. Cok top kaybı yapıyor.Dripling goremedik henuz.Hunharca pozisyonları harcıyor.Ve bi zeka problemide var.Umarım kazık yememisizdir

top kaybı yapması falan çok dert değil hallolur da fiziksel durumu beni korkutuyor

İleride top tutup, hareket getirdi oyuna girdikten sonra. Evet henüz istenilen seviyede değil ama bu iyi yaptıklarını da göz ardı etmeyelim.

15 milyona çok daha iyi orta saha alınırdı yada yarısına gedson alırdık her türlü daha faydalı olurdu.

Bence ilk 11 değil de sonradan oyuna girmeli.Sezon başı kampından sonra gerçek Zaniolo'yu izletir bize..

orta sahadada oynar bu yav ben bunu 8 felan biliyordum eskiden
oliveira yerine?

Bence de daha cevikti bu maç ama pas atmıyor bu herif en büyük sorun o. Hep kendi vurmaya bakiyor

Mertens yürüyor şu sıralar zaten girsin de top kaybetsin en azından bir şey dener

Geri
Üst Alt