#22 Nicolò Zaniolo

Jeke macinda diriydi. Fazlasini yapmak istiyor gibi. Kendini bir an önce kanitlamak istiyor tekrardan, buda bencil olmasina neden oluyor

Bence girdikten sonra Beşiktaş maçında gayet iyi oynadı topu ileri taşıyabilen yegane oyuncularımızdan biriydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo baslamali artik, Mertens kulübeye.

————Icardi————
-Kerem-Zaniolo-Rashica-
—Torreira-Micö/Berkan—

Skor katkısı veya olumlu aksiyonu çok az olmasına rağmen bize geldiğinden beri oynadığı en iyi 25-30 dakika diyebiliriz. Bugüne kadar hakkında hep olumsuz yazdım. Fiziksel olarak daha diri durdu umarım çok daha iyi toparlanır. Fakat hala bence ilk 11 seviyesinde değil.

orda defans şut çekceğini anlayınca keremi bırakıp bastı ztn topa değene kadar önü kapanmıştı. pas da geçmezdi b iht hatırladığım kadarıynen. orda kaleyi görür görmez vuracaktı ama ağır davrandı
2 - 3 defa daha iyi açı icin dürttü de rakip savunma da armut gibi beklemiyor.

Şampiyon olamazsak çok net gider 1 ay sonra. Şampiyon olursak da seneye Avrupa kupalarında ne yapacağımıza bağlı olarak ya devre arasında gider (eğer anamızın ligine dönersek), eğer gruptan çıkarsak da seneye yazın satılır. Ama tek bildiğim şampiyon olamadığımız anda 15 milyon bonservisli bir Zaniolo'nun bizi batıracak olduğu. Avrupa gelirleri, özellikle CL geliri olursa koymaz. Üstüne de parlatıp satarız. Büyük kazanç olur. Şu önümüzdeki 1 ay o kadar önemli ki bizim için. Hem ülke hem de Galatasaray için. Erdoğan'ın ilk turda %54 ile yeniden seçilmesini ve Fenerbahçe'nin geçen sene olduğu gibi son dakika golüyle bizi yenip bizim sahamızda kupa kaldırmasını ben kaldıramam.

Bu adamın kumaşı var. Kullanmak lazım. Bjk maçında yüzde yüz bir gol kaçırdı. Atsa 2-2 olacaktı. Yazık oldu.

bunun yerine saglam bir 8 almis olsaydik coktan sampiyonduk ha

büyük yanlis yaptik malesef

sene sonu en azindan güzel bir fiyata okuturuz ins

eger milli takima alinmama durumu devam ederse is cok zora biner

11 baslayip 70 dakika sahada kalsin baska bi sey istemiyorum

Ilk 11e monte edilmeli. Ve bu konuda israrli olmaliyiz. Okadar para dökdük, performans verir oynadikca üstüne katar.

Şimdilik adekugbe ve sergio dışında 11i bozmayalım derim
Zaniolo biraz daha beklesin

Geri
Üst Alt