Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.141
- 17.833
- 2.228
Allah sakatlık bela vermesin 2 hafta sonra bize icardi mi zaniolo mu diye sordurtacağından eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu soran olursa 'mal misin' diyebilirsiniz Sinan Engin'in dün dediği gibiAllah sakatlık bela vermesin 2 hafta sonra bize icardi mi zaniolo mu diye sordurtacağından eminim
Övördöt ilk macinda kazandiran adama dedigine bakOverrated sanki
Maç temposu yok diye mi böyleydi
Sen öyle bi darbe ye de bak ne oluyor, cenesi ikiyi ayriliyordu nerdeyse.Anasini satim bu Adekugbe burda bile yanagini tutuyor. Çok cani kiymetli yav, hiç hosuma gitmedi.

Çenesine uçan tekme yedi adamAnasini satim bu Adekugbe burda bile yanagini tutuyor. Çok cani kiymetli yav, hiç hosuma gitmedi.
Eleştirecek başka birşey bulamadın mı gerçektenAnasini satim bu Adekugbe burda bile yanagini tutuyor. Çok cani kiymetli yav, hiç hosuma gitmedi.
Hahaha vallaha hiç dikkatimi çekmemistiSen öyle bi darbe ye de bak ne oluyor, cenesi ikiyi ayriliyordu nerdeyse.![]()
Vallaha elestirecek bir kaç sey vardi ama maç esnasinda o abartili Eboue gibi kivranmasi hiç hosuma gitmemisti. Simdide tam video'nun sonunda onu öyle görünce yine gicik oldum. Baska elestirecek yönleri burada yeri olmasa bile hucumda etkisizlik, defansa geç yada hiç gelmemesi ve onun yüzünden Abdulkerim'e çok is çikmasi. Pek olumlu yanini görmedim. Kazimcan ve Dubois çok daha iyi görüntü veriyorlardi o pozisyonda.Eleştirecek başka birşey bulamadın mı gerçekten![]()
Abartin abartin okurken iyi zaman geciyor