#22 Nicolò Zaniolo

Allah sakatlık bela vermesin 2 hafta sonra bize icardi mi zaniolo mu diye sordurtacağından eminim

Adamın oyun bilgisini, gole yakınlığını tekniğini hızını filan hepsini geçtim adam yıkılmıyor. Dün 4 oyuncunun içinden çıkıp karşısındaki adam yere serilirken Zaniolo ayakta kalıp koşusuna devam ediyor

Daha önce ligimizde ayakları yere bu kadar sağlam basan sadece Nwakaeme yi görmüştüm Zaniolo onun çok daha yetenek paketi dolu dolu wonderkid versiyonu resmen

Özür dilerim dostum zani. Donkla mücadelende senin sıkıntı çıkardığını düşünmüştüm. Az yapmışsın. Abdule söyleseydin ağzını burnunu kiraydi.

Eleştirecek başka birşey bulamadın mı gerçekten :)
Vallaha elestirecek bir kaç sey vardi ama maç esnasinda o abartili Eboue gibi kivranmasi hiç hosuma gitmemisti. Simdide tam video'nun sonunda onu öyle görünce yine gicik oldum. Baska elestirecek yönleri burada yeri olmasa bile hucumda etkisizlik, defansa geç yada hiç gelmemesi ve onun yüzünden Abdulkerim'e çok is çikmasi. Pek olumlu yanini görmedim. Kazimcan ve Dubois çok daha iyi görüntü veriyorlardi o pozisyonda.

Geri
Üst Alt