#22 Nicolò Zaniolo

Tam kadro, Icardi Zoniolo beraber kafayı sıyıracam
Sezon başında biri bana çıkıp "Bu takımın forveti Icardi, yanında da Zaniolo oynayacak" deseydi, dalga geçtiğini idda ederdim. Belirli pozisyonlarda avrupanın bana mısın demeyecek takımlarını bile kıskandıracak oyuncularımız var.

Ritmini bulunca fark yaratan oyuncu olacak. ilk maçtan galibiyet golüyle bunu yaptı sayılır biraz aslında. umarım seneye de bizle olur kendi de o kafadadir şimdi.

Bence belirgin şekilde 2-3 haftalık eksiği var ama şanslıyız ki skorlara hazırlık maçıda dahil kolay ulaştı bu , bu süreci hızlandıracaktır.
Keşke Mertens sakat olmasaydı ve zaniolo Rashica yerine kenardan girmeye devam etseydi 1-2 maç.
Zaniolo her ne kadar forvet özellikleri taşısada asıl zorladığı rakip mevki orta saha.
Keza savunma arkasına koşular atsada bu durum Keremde de böyle.

Konya maçında İcardi yine yalnız kalabilir şapkadan tavşan çıkaramazsa oyuncularımız, bu rolede en uygun sağ kanatta barış alperin oynaması.

Hala rüya gibi geliyor. Nicolo Zaniolo bizde. Maça çıkıyor. Icardi ile birlikte. Torreira Oliveira ve Mertensle birlikte. Girer girmez harika bir gol atıyor ve sanki 40 yıldır bizimle gibi. Bakın yine söylüyorum. Bu adam Barella ile birlikte en büyük wonderkid İtalyada.. Böyle bir dünya starı aldık Romadan
FB_IMG_1678557120416.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her yönüyle harika bir yatırım oldu. Bizi sevmesi çok önemli. Sezon sonu serbest kalma bedeli ödenip bir takım alsa ve orada oynayamasa bile dönüp dolaşıp geleceği yer biz oluruz ya da çok daha ilerde yeniden bize gelmek isteyebilir.

soluyla çektiği her şut gol olacakmış izlenimi veriyor

vitaminsiz değil

Nicolo Zaniolo, İstanbul'da bir daire tuttu. İtalyan yıldız, Gomis’in yan komşusu oldu. (Hürriyet)

ALLAAAHIMM GOOLL

Geri
Üst Alt