#22 Nicolò Zaniolo

Yenilince tabi su macta etkin olan seyleri gormezden gelir Galatasaray taraftari.körlük tam size gore. Bravo.1 asistini icardi yedi,icardinin kontol edemedigi ve gol olabilecek pozisyonda pasi atan yine zaniolo.bir de nefis sutu var.

Adam hazır değil ne zaman nasıl hazır olur bilmiyorum ama takımın kendini tolere edebileceği bazı teknik maçlarda oynayabilir şu an sadece.

Baris oyundayken de oyunu vermistik veya her topu kaptiriyorduk
Topu kaptırmak başka da Barış varken o kadar rahat çıkamıyorlardı. Fiziğiyle ön plandaki oyuncuyu fiziken hazır olmayan oyuncu ile değiştirmek bu yüzden riskli oluyor işte ön alanda.

Bir de senin yorumundan bağımsız, hazır olmayan topçuya ne yazalım yav. 35 yaşında Mertens geriye geliyor, bugün son atakta 37 yaşında Gomis yardıma koşuyordu. Zaniolo'nun 2 asistini yediler, müthiş vurdu ama olmadı yazmak daha kolay.

Ben Zaniolo'nun form tutana kadar maalesef işleyen sistemi bozmasından korkmuyor değilim. Her iki kalede de risk derken bunu kastettim. Bu kadar kötü durumda olmasını da beklemiyordum açıkçası, bir kez geriye dönüp ileri çıksa ikinciyi yapamayacak gibi.

Şu yapılan yorumlara bak ya :) Yazık bize valla.

Bizden cacık olmaz.
Berkanlarla barışlarla yunuslarla oynamaya devam.
Bitik Oli bunlara göre muhteşem..Defansı süper yapıyor.Maşallah orta sahadan hiç geçit vermiyoruz.

Adam girdi her tehlikeli atakta var.
Takım daha ilk baştan yanlış kadroyla çıktı.Yetmedi son dakikalarda takımı çorba yaptı.ondan sonra neymiş barış çıkmış zaniolo girmiş adamlar haldır haldır üstmüze gelmiş.yahu adamlar maçın başından beri ara ara geliyor zaten üstmüze boşluk buluyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forvet felan oynar bu haliyle.Eskisi gibi çalım ve dribling yeteneği şuan yok.

Defans arkasına 3-4 kez çok güzel top attı oyun görüşü yüksek fakat fizik gücü tam yerinde değil biraz daha kanat bölgesinde top almalı önümüzdeki maça artık hazır hale gelir.

evet 35 milyon euroluk çöp barıs alperin yapamadıgını yapıp hem pozisyonlara soktu icardiyi,hem şut cekti.hem de yine şut imkanları buldu cezasahası içinde.

nisan ayından sonra da boş övgülerde bulunmayın

Defans arkasına 3-4 kez çok güzel top attı oyun görüşü yüksek fakat fizik gücü tam yerinde değil biraz daha kanat bölgesinde top almalı önümüzdeki maça artık hazır hale gelir.
attıgı topları görmek mesele.icardiyle iyi anlaşacak gibi duruyo.hep ona oynadı

kaliteli ayağı var eğer orta sahayı komple boşaltmadan oynasaydık verim alıyorduk. toreiradan sonraki süreç hep kontra yemekle geçti. orta sahayı diri tutup devam etmeliydik. savunma arkasına güzel toplar attı. icardi de iyi indiriyordu pasları. pozisyonda buluyorduk. keremle ikisinden başka yapan yoktu zaten bu işi. bide mata nın çok güzel pası var. debois sağolsun bok gibi kontrol ederek anasını ağlattı pasın.

ilk maçla bu maç arasındaki tek fark golü atıp galibiyeti getirmesi. hatta bu maç daha etkili olmuş olabilir paslarıyla.

gerilmeden inanılmaz sert şutlarıyla aslında kalitesini ve gücünü gösterdi ama hala 90 dakika oynayacak kondisyonu yok

milli ara sonrası artık tamamen hazır olmalı

Biraz Zamana ihtiyacı var biraz esnek kazanması için oynaması gerekiyor bu maç net bi öngörü için çok erken inşallah Faydalı olur.

İkinci yarı işim vardı izleyemedim kötü oynamış sanırım belliydi hazır olmadığı fizik olarak mental olarak kolay değil sadece fiziki olay olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt