#22 Nicolò Zaniolo

Hazır değil, çok net belli oluyor ama şu haliyle bile hücuma hareketlilik katıyor. Bugün Icardi yerine oyuna girmesini bekliyordum ki şu an için forvet rotasyonunda kullanmamız daha faydalı olacak gibi görünüyor

Top kontrolleri bi acayip durumda, futbolu unutmuş gibi maç ritmini kazanınca toparlar umarım. Bir de gereksiz faul işi sinir bozucu, zaman kaybı oluyor boş yere

fizik olarak hiç hazır değil bu sezon arada bi gol atsa yeter

Önceki maçlara göre daha iyiydi. Maç eksiği hissediliyor ki bu çok normal. Maç oynadıkça daha iyi hale gelecektir. Ama asıl katkısı seneye olacaktır, kamp gören ve maç eksiğini kapatan bir Zaniolo çok daha etkili olacaktır.

Top sürerken anlaşılıyor iki kez müdahale yapmaya çalıştılar ama dokunan devrildi, iyi yolda.

Hacım niye her ikili mücadelede ya sen rakibi indiriyorsun ya rakip seni?! El bombası hissi var sende Reis.

Uzun bacaklarına hakim olmakta zorlanıyor

aslanım seni seviyorum eleştiremem eleştirenleri de kınıyorum

Belki ikili mücadelelerde dengesiz sertlik uyguluyor ama inanılmaz bir fiziksel anomalisi var bu adamın. Hem fizik üstünlüğü hem atletizm hem teknik kolay kolay bir arada bulunabilecek şeyler değil. Günümüzdeki wonderkid diyebileceğimiz oyuncuların yarıdan fazlası bu tanıma uyan oyuncular

Zaniono da bu takıma uyan ligimizde yakın dönemdeki tek oyuncu. Maç kondisyonu olarak, fizik olarak oynadıkça kendine gelecektir.

Mertens için Icardi için ilk maçlarında neler söyleniyordu Zaniolo da eminim kendisi ispat edecektir

Kanatlarda 90 dk'yı kaldıramaz bu haliyle. Tam kapasitesine ulaşana kadar forvet arkası oynamalı. Gerekirse sezon sonuna kadar.

Belki ikili mücadelelerde dengesiz sertlik uyguluyor ama inanılmaz bir fiziksel anomalisi var bu adamın. Hem fizik üstünlüğü hem atletizm hem teknik kolay kolay bir arada bulunabilecek şeyler değil. Günümüzdeki wonderkid diyebileceğimiz oyuncuların yarıdan fazlası bu tanıma uyan oyuncular

Zaniono da bu takıma uyan ligimizde yakın dönemdeki tek oyuncu. Maç kondisyonu olarak, fizik olarak oynadıkça kendine gelecektir.

Mertens için Icardi için ilk maçlarında neler söyleniyordu Zaniolo da eminim kendisi ispat edecektir
böyle bi wonderkid yok

senin tanımına göre genelde kazma oluyor bu tip adamlar

Geri
Üst Alt