#22 Nicolò Zaniolo

Bu adamı başakşehir maçında santrafor deneyelim ilk 11 de. Orda iyi oynarsa hem icardi yedeklenir hem rashica rahatça oynayabilir

Bu cocugu izlerken ki en büyük korkum.En önemli iki özelligi boyuna ragmen sürati ve dribling yetenegi geriye gitmekten ziyada resmen yok olmus gibi gözüküyor.Erken konusmak istemiyorum elbette cok agir iki sakatlik ustune romayla yasadiklari vs hic hazir gelmedigi bariz. Sezonun kalanin da kendisinden beklentimi minimum da tutup kalirsa kamp yemis bi sekilde sezona basladiktan sonra bidaha degerlendirmek gerek bence ama şu haliyle asla kanat oynayamaz.umuyorum onu italyanin altin cocugu yapan ozelliklerini kaybetmemistir ve toparlar yoksa ne 30 verirler nede bize bekledigimizi verir ciddi hayal kirikligi olur

Ben niye bu kadar gömüldüğünü anlamadım, vücudunu kullanarak fouller aldı, gereksiz fouller verildi, dokunduğunda hakem foul dedi. Maçta da yıkılmayacak gayet güzel bir pas çıkarıp penaltıya sebep verdi ve penaltıda da golünü attı. Ne bekleniyor ki başka?

İşte Nicolo Zaniolo.. Kondisyon olarak daha yol katedecek ama takıma daha şimdiden 2 tane maçta çok ciddi etki yaptı. Kasımpaşa maçını aldı bu maçı da ciddi anlamda ateşleyen isimdi Midtsjö ile birlikte. Daha da yüksek performanslarla başta Oliveira ve İcardi olmak üzere tüm takımla harika bir uyum yakalayacaklar. Bravo Grande !
InCollage_20230402_021345334.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maça girdi, oyunu iyice ateşledi ve takımı ayaklandırdı. Evet Midtsjö o golü atmasa kazanamazdık ama Zaniolonun oyuna katkısı ve tempoyu yükseltmesi yabana atılmamalı ciddi bir katkıdır benim için. Tebrikler İtaliano

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an takimda kesilemeyecek, kesilmesi teklif dahi edilemeyecek (hücum anlaminda) oyuncular;

Rachica (Şu an en formda hücum oyuncumuz. Savunma katkısı da muazzam)

Kerem (Hem yerli kontenjanından dolayı, hem de golün her türlüsünü atan, en tehlikeli oyuncularımızdan biri)

Icardi (Ne kadar formsuz olsa da, takımdaki en iyi santrafor. Saf golcü adam)

Mertens (Takımın beyni. Hem hücumda Hem savunmada lider)

Zaniolo hazır değil. Yunus ve kendisi harika iki hamle yapma şansı sunuyor bize. Yorulmuş rakiplere karşı sonradan oyuna girdiğinde de hep katkı aldık.

Sakatlik veya ceza olmadığı taktirde bu şekilde kullanmaya devam.

Nice zenci kalıplı topçu gördük bu ligde ama bu çocuktaki fizik kimsede yok, hızını aldığı zaman buna dokunan 2 metre uçuyor bu yüzden rahatlıkla topu sürüp anında kaleye gidiyor tam bizlik topçu umarım uzun yıllar bizimle kalır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nice zenci kalıplı topçu gördük bu ligde ama bu çocuktaki fizik kimsede yok, hızını aldığı zaman buna dokunan 2 metre uçuyor bu yüzden rahatlıkla topu sürüp anında kaleye gidiyor tam bizlik topçu umarım uzun yıllar bizimle kalır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir keita değil ama gayet suratli

beles penaltı golü attı diye sevınmıyordur umarım

rashicanın hakkıydı o penaltı

Sahada kendisini izlemek büyük ayrıcalık.

Zaten icardi düşen performansi da bu herifle alakalı. İnsan bu adamla basa çıkmayacağını ve takımın starı olacağını önceden on görebilir.

Wanda geri döndü sözde barıştı icardi ile acaba kimi görünce geri döndü.

Bu herifin ömürlük bizde kalması gerektiğini sizin oylamaniza sunuyorum.
Kabul edenlerr???

Daha iyi gördüm. Kanattan ziyade Mertens yerine ikinci forvet olarak oyuna dahil olmalı ikinci yarılarda. Sağ kanat için en net alternatif Yunus şu an.

Geri
Üst Alt