Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kütleli, uzun boylu oyuncuların hazır olması, maç ritmine girmesi kısa oyunculara nazaran daha zor oluyor. Gerek vücut koordinasyonu, gerekse kas kütlesinin daha fazla olması sebebiyle sanırım.Iyi oyuncu ama nezaman tam hazir olacak acaba?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sonradan girdiği için oTop sürerken anlaşılıyor iki kez müdahale yapmaya çalıştılar ama dokunan devrildi, iyi yolda.
roma niye yolladi aga o zamanyaz antremani yedikden sonra onumuzdeki sezon bambaska bir Zani izleyecegizadam aygir gibi fil gibi yikilmiyor. adamdaki bacak kalf kismi afrikali bir forvette dahi yok ....
Başlıyoruz.
maç eksiği var zaten ama 3-4 maç sonra çok daha iyi seviyeye gelir.sonradan girdiği için o
ilk 11 başlasaydı 2. yarı dökülürdü
aga adam iki capraz bag sakatligi yasadi bide ustune tukenmislik sendromuna yakalandi ..taraftarla takisti evine olum tehtitleri falan aldi .. yoksa bu adamin yolu bize dusmezdiroma niye yolladi aga o zaman
boyle giderse 2 seneye spezia falan yapacak bi sey yokaga adam iki capraz bag sakatligi yasadi bide ustune tukenmislik sendromuna yakalandi ..taraftarla takisti evine olum tehtitleri falan aldi .. yoksa bu adamin yolu bize dusmezdi![]()
ne zaman benim mahsulüm öldükten sonra mıligde hagi'nin gol sayısını geçecek
kaldı 57 golne zaman benim mahsulüm öldükten sonra mı
rashica kesik yiyemezBasak macinda mertens + Zsniolo + Icardi olmali
Nandorashica kesik yiyemez
Nando
Boey nelsson abdul kazim
Kaan oliveira
Zaniolo mertens rashica
Icardi
kerem'i kesen şampiyonluğu kaybetmeğe razı demektirNando
Boey nelsson abdul kazim
Kaan oliveira
Zaniolo mertens rashica
Icardi
Merak ederdim valla nasi olur diye. Kupada denenilir bencepuhaha
Kupa maci yavkerem'i kesen şampiyonluğu kaybetmeğe razı demektir
Mertens riske edilmez bence. Sonuçta yeni döndü.Basak macinda mertens + Zsniolo + Icardi olmali