#22 Nicolò Zaniolo

Fazla gömülüyor,mertens de sezon başı gomuluyordu, ayrıca bu maç fizik olarak toparlanmis gördüm, herkes geriye yardımdan bahsediyor, o zaman biz kanat oynatamayiz hep rashica oynasın bu mantıkla, üstelik arkada boey gibi bir atlet varken, zaniolo yerine ziyech gelse farklı mi olacaktı ? Sorun bizim ikili os oynamamız, 3 os oynasak, mesela Berkan orada oynasa, zaniolo ya da başka bir oyuncunun bu kadar efor sarf etmesi gerekmeyecek

Boşa kaçırmıyoruz terse top atmıyoruz, orta sahada boğuşuyor bu elemanda, tam kadro Oliveiralı takımda görmek lazım.
Önüne bırakıp tüm enerjisini orada harcamalı.
Boğuşturmayacaksın önüne top atıp bas git diyeceksin.
Bu tip oyuncular da zarar ettirmez merak etmeyin, herifte vücut var pasaport var en kötü aldığına verirsin.
Dert edilecek şeyler değil, diagne transferiyle karıştırmayın durumunu.

Fazla gömülüyor,mertens de sezon başı gomuluyordu, ayrıca bu maç fizik olarak toparlanmis gördüm, herkes geriye yardımdan bahsediyor, o zaman biz kanat oynatamayiz hep rashica oynasın bu mantıkla, üstelik arkada boey gibi bir atlet varken, zaniolo yerine ziyech gelse farklı mi olacaktı ? Sorun bizim ikili os oynamamız, 3 os oynasak, mesela Berkan orada oynasa, zaniolo ya da başka bir oyuncunun bu kadar efor sarf etmesi gerekmeyecek
Tamam 3 oynayalım da o zaman Mertens'i neremize sokacağız? Mertens seneye gitmek ister o zaman bakılır fakat şu haliyle Zaniolo için Mertens'ten vazgeçilmez.

Tamam 3 oynayalım da o zaman Mertens'i neremize sokacağız? Mertens seneye gitmek ister o zaman bakılır fakat şu haliyle Zaniolo için Mertens'ten vazgeçilmez.

O zaman zaniolo neden alındı ? Oraya rashica benzeri bir adam da alinabilirdi, zaniolo fit de olsa öyle her pozisyonda savunma yardımı yapacak bir tip değil, onu geçtim hicbir kanat yapmaz zaten bunu, Okan hocanın oynattigi saçma bire bir pres yüzünden bunlar oluyor, olacak

Ceza sahasına yakın oynamalı

Bence artık gizli forvete evrilmeli bu arkadaş
Yeni sasa ilicimiz olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

433 deneyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alperi göremezsiniz bu konuda çünkü böyle sıkıntılı topçularda riskli yorumlardan kaçınır.

Abi buyur bu adam tutacak mı tutmayacak mi? Sazi artık alın elinize @adminler

2 ucu boklu değnek rashicayi da çok beğenmiyorum ama zaniolodan çok daha faydalı bu herifi kazanacağız diye sezonu riske atmak hata olur..Görüyoruz işte savunma yardımı yok çok kolay top kaybediyor şu sıralar kırılma maçları takım geride 2-3 maçtır S.O.S. veriyor en malulü rashicayi oynatıp zaniolo sonradan oyuna sokmak..Bence İcardi veya mertens yerine de girebilir duruma gore bizde kalacak gibi şu haliyle alıcısı olacağını sanmam.. Yazın adam gibi bir kamp gecirtip beklemek lazım.. Zaniolo böyle oynayacaksa hakikaten yanına 2-3 net hamal koymak lazım

2 ucu boklu değnek rashicayi da çok beğenmiyorum ama zaniolodan çok daha faydalı bu herifi kazanacağız diye sezonu riske atmak hata olur..Görüyoruz işte savunma yardımı yok çok kolay top kaybediyor şu sıralar kırılma maçları takım geride 2-3 maçtır S.O.S. veriyor en malulü rashicayi oynatıp zaniolo sonradan oyuna sokmak..Bence İcardi veya mertens yerine de girebilir duruma gore bizde kalacak gibi şu haliyle alıcısı olacağını sanmam.. Yazın adam gibi bir kamp gecirtip beklemek lazım.. Zaniolo böyle oynayacaksa hakikaten yanına 2-3 net hamal koymak lazım
En mantıklı kullanma şekli şuan mertens yerine olur bence. İcardi yerine kullanırsak stoperlerle boğuşurken çok fazla hücum faul yapma potansiyeli var bu da bizim atak sürekliliğini etkiler. İcardi'nin yanında çift forvet gibi kullanırsak şut özelliğinden ve top sürme yeteneğinden yararlanmış oluruz ve bu sayede defans yardımı konusunda da çok fazla beklentimiz olmaz.

aslında bu herif 4-3-3 sisteminde salah gibi kanat forvet şeklinde oynasa iyi olur. bu sistemde geriye yardımı şart oluyor

Ölü dediğiniz adam hazırlık maçı dahil 6 maçta 4 gol atıp 1 asist yaptı.

Istatistik/rakamlar bazi seyleri aciklamiyor maalesef. Tamam skora katki yapti ancak bunlarin degeri (entropi - baska bir konuda deginmistik :) ) onemli. Bence henuz yapilan yatirimin karisiligi bir oyun gucu goremedik yalniz bunda bence birazda oyun planimizin etkisi mevcut. Bakalim, takip adaptasyonunu.

Transfer de biz sezon basi zaten yanlislar yaptik, mertensi forvet veya forvet arkasi olarak aldik icardinin gelisi ile adami 10 numara yaptik, mertens isini yapiyor ama asla bir gercek 10 numara degil, veya yusufa 6 milyon harciyorsun arkasindan matayi aliyorsun.

Yani transfer konusunda biraz tuaf hamleler yaptik. Zani ise tam bir firsat transferi oldu dogru hamle ama adami simdi kanat olarak oynatiyoruz ve bu konuda ciddi anlamda basarili degil.

Yardimci forvet olarak da oynatamiyoruz o vakit mertensi kesecegiz oda olmuyor. Zani en iyisi öne gectimiz maclarda ikinci yari oyuna alip bol bos alan bulup gol veya asist yapacak kalitede bir oyuncu. Cünkü ilk 11 de cikinca kanat oynuyor ve defansa yardim etmeyince boeyin oyunu da tamamen bozuluyor, cünkü boey bu sart da bir ileri bir geri kosmali zani geriye gelmedigi icin.

Lafin kisasi öne gectigin macta zaniyi oyuna al keyifine bak.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman zaniolo neden alındı ? Oraya rashica benzeri bir adam da alinabilirdi, zaniolo fit de olsa öyle her pozisyonda savunma yardımı yapacak bir tip değil, onu geçtim hicbir kanat yapmaz zaten bunu, Okan hocanın oynattigi saçma bire bir pres yüzünden bunlar oluyor, olacak
Zaten ben Zaniolo gelmeden önce de "Zaniolo'yu neden aldık?" diyordum. Çünkü bence adam forvet arkası ve orada Mertens mükemmel oynuyor. Kanatlarda adamın tam verimli olmadığını gördük hepimiz. Roma'da kanatta da etkili olduğu dönemler var evet ama bizde olmadı işte. İki kişi aynı anda bastığı anda topu kaptırıyor.

Kanat oynadığı zaman sağımız otoban olacaksa bu iş olmaz. Bu adam Sneijder gibi of’da serbest oynar.

Gole yakın topçu

kısa sürede kendini daha efektif kullanmayı öğrenip her maç gol katkısı verecek kıvama gelecektir.

Geri
Üst Alt