#22 Nicolò Zaniolo

Forvet oynatilsin kanat olmaz bu adamdan. İcardi yerine oynar bu mac

Aslanlar gibi forvet oynar. Kayseri'ye attığı gol bunun göstergesi zaten. Sırtı dönük top da alabilir, defans arkası koşu da yapabilir. Çok da iyi savunması olmayan Karagümrük'e karşı hele. Altın fırsat kendisi için.

Ben de katılıyorum tek forvet oynayabileceğine ama bu konuda konsensus oluşması sebebiyle sanki s.çıp batıracakmış gibi geliyor bi yandan da

Oyun zekası çok yüksek değil o nedenle sadece avrupada büyük takımlara karşı oynadığımız deplasman maçlarında anca iş yapar. Örnek kadıköyde barış alper yılmaz yerine zaniolo olsaydı aynı katkıyı belki daha fazlasını verirdi. İçerde kapanan anadolu takımlarına veya oyun kurmak zorunda olduğumuz andolu deplasman maçların da pek işe yarayacak bir tarzı yok.

SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halen de ciddi bonservis kazanımıyla başka bir kulübe gidişi konusunda bağlayıcı protokol yapılmış olabileceğini düşünüyorum ve ümit ediyorum. Bizde transfer geç kapandığı için maç ritminden uzak kalmasın diye belki son günlerde böyle bir formül düşünülmüş olabilir...

Yoksa bu sezonki olası performansı için de ilerde çok fazlasına satma ümidiyle de olsa, bonuslarla 20 milyonu aşacağı konuşulan bonservis maliyeti riskine girmek bana mantıklı gelmiyor. Sağlam bir 6 yahut 8 numara ihtiyacı çok daha öncelikli tutulmalıydı zaten...

Bir maça ilk 11 çıkıp da bitiş düdüğüne kadar sahada kalmasını, gerek kondisyon, gerekse de dsiplin talimatları itibariyle imkansıza yakın görüyorum an itibariyle ve sezonun neredeyse sonu geldi. Takımdaki sinerjiyi olumsuz yönde etkileyebileceğine dair emareler de belirmeye başladı gibi...

Bu transferden dolayı tedirginliğim azalmak yerine artmaya başladı...

Olumsuzluk filan diye sataşmayı düşünen varsa, yormasın ve yorulmasın, engelleyip geçsin lütfen. Ben böyle düşünüyorum, çevremde de benim gibi düşünen epey bilinçli Galatasaray taraftarı mevcut...

Ya ilk 11 baslayip 60 gibi gomisle degişsin yada gomisle baslayip ikinci 45dk da forvet olarak girsin. Kondisyonunun 90dk kaldiracagini duşunmuyorum

Gomis dedem yerine bir şans verilebilir evet, olmazsa devre arası değiştiririz.

Olmazsa değiştirirsin reis sıkıntı yok, denemiş oluruz

1682124546475.webp

yarin cikip maci tek basina alamayacaksa neden alindi hic bilmiyorum

Ne ayaksın birader? O gol kaçar mı? Saçmasapan faullerin de cabası

Geri
Üst Alt