Halen de ciddi bonservis kazanımıyla başka bir kulübe gidişi konusunda bağlayıcı protokol yapılmış olabileceğini düşünüyorum ve ümit ediyorum. Bizde transfer geç kapandığı için maç ritminden uzak kalmasın diye belki son günlerde böyle bir formül düşünülmüş olabilir...
Yoksa bu sezonki olası performansı için de ilerde çok fazlasına satma ümidiyle de olsa, bonuslarla 20 milyonu aşacağı konuşulan bonservis maliyeti riskine girmek bana mantıklı gelmiyor. Sağlam bir 6 yahut 8 numara ihtiyacı çok daha öncelikli tutulmalıydı zaten...
Bir maça ilk 11 çıkıp da bitiş düdüğüne kadar sahada kalmasını, gerek kondisyon, gerekse de dsiplin talimatları itibariyle imkansıza yakın görüyorum an itibariyle ve sezonun neredeyse sonu geldi. Takımdaki sinerjiyi olumsuz yönde etkileyebileceğine dair emareler de belirmeye başladı gibi...
Bu transferden dolayı tedirginliğim azalmak yerine artmaya başladı...
Olumsuzluk filan diye sataşmayı düşünen varsa, yormasın ve yorulmasın, engelleyip geçsin lütfen. Ben böyle düşünüyorum, çevremde de benim gibi düşünen epey bilinçli Galatasaray taraftarı mevcut...