#22 Nicolò Zaniolo

15 milyon mu verdik la buna bedava alınmaz şu haliyle

bunu oynatmaya devam edersek kımse almaz

15 e satılmalıo9

Gariptir ilk 11 çıkmasına karşı olmama rağmen beğendim ben bu maçta. Çok iyi mücadele etti, pozisyona da girdi atamadı. İcardi den çok daha etkiliydi açıkçası. Bu çocuk biraz daha hazır olur ve biraz daha forvet oynamayı öğrenirse felaket bir şey çıkabilir ortaya ben söyleyim.

2 çok net fırsatı harcadı. Ama sahadaki bazı oyuncular gibi laubali olmadığı için en azından hırslı oynadığı için kızamıyorum bu çocuğa. Maçtan çıkarken ıslıklanmaz umarım demiştim neyseki taraftar alkışladı helal olsun taraftara doğru olanı yaptı.

Yedek forvet almak varken gereksiz bir transfer oldu. Tamam fırsat transferi vs dediniz de ihtiyaçlar başkayken almak yanlıştı.

Icardi girdikten sonra gördük ki Zaniolo sahada kalsa daha iyiymiş. Hakeme itirazları ve çok faullü oynaması sinir bozucu ama şu zayıf fizik gücüne rağmen her an gol tehlikesi var.

Zaniolo, maçı isabetli pas yapamadan tamamladı. (beIN Sports)

Şampiyonluğu verdiren ergen, 3 tane yüzde yüz poz. harcadı şaka gibi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağda çalım deneyip kaptirdigi top+ sırtı dönük alıp ağır kaldığı pozisyondan sonra beklentimi baya düşürdüm. Ben bugün ıslık yer diyordum da alkışladı taraftar. Aynısını barış yapinca hahu demesini biliyorlar

15 milyon cepte kalsa daha iyiydi.Gereksiz ve riskli bir hamle hiç işe yaramayan hamle.Yerine zımbaci çakım atan bi 8 no alsak çok daha iyi olucaktı

Forvet felan oynama bir daha. Sagdan ikinci forvet olarakd evam

Geri
Üst Alt