#22 Nicolò Zaniolo

Barış Alper’in cezalı ve Gomis’in oynamak istememesi yüzünden hem Zaniolo’yu hamle oyuncusu olarak sağ kanat veya santrafor arkasında kullanma şansını kaybettik hem de Icardi’yi sakat sakat oynatıp hiç verim alamadık.
Hem takım hem de Zaniolo için şanssız bir akşamdı.

Sağda çalım deneyip kaptirdigi top+ sırtı dönük alıp ağır kaldığı pozisyondan sonra beklentimi baya düşürdüm. Ben bugün ıslık yer diyordum da alkışladı taraftar. Aynısını barış yapinca hahu demesini biliyorlar
çalım pozisyonunda topu kurtaramamasına üzüldüm. bu adam bunları yapabilsin diye geldi.
zaten kısa süre sonra çıktı oyundan.
umarım düzelir seneye.

Sağda çalım deneyip kaptirdigi top+ sırtı dönük alıp ağır kaldığı pozisyondan sonra beklentimi baya düşürdüm. Ben bugün ıslık yer diyordum da alkışladı taraftar. Aynısını barış yapinca hahu demesini biliyorlar
15 milyon vermişsin bu adama Barışa yapılan yanlışssa buna da yapılsın demek yanlış ilk geldiğinden çok daha ileride daha da ileri gidecek geçmişi belli bir oyuncu düzelecektir ama taraftarın sabır etmesi gerekiyor

Su set oyununu neden istedigimz seviyede degil? Top hep bizde kaliyor ama onu degerlendiremiyoruz. 3 bölgede istedigimz oyunu oynayamiyoruz, herkes sut atiyor. Bi ver kac deneyin aradan pas atin, yok ekisk. Bunu yapabilsek zaten bugünkü maci bile rahat cevirirdik. Dedigim gibi fizik olarak üstünüz rakiblere göre.

Arada kalıp net mevkisi belli olmayan futbolculardan hiç hazetmem. Bu da onlardan biri. Ne kanat, ne 10, ne de forvet olacak gibi.

Takımın zeka seviyesini düşürmesi de cabası.

Nicolo Zaniolo: "Zor bir maçtı. Kerem'in golünden sonra da öne geçme şansı yakaladık ancak benim hatamdı, tamamlayamadım. Sonraki maç önemli bir maç, ona odaklanacağız.

bunu demesi önemli ve iyi

Yorumlara gell..
Eyvallah bende hayal kırıklılığı yaşıyorumda bu kadarda gömülecek oyuncu değil yahu el insaf..Çıktıktan ssonra kim ne kadar pozisyona girdi.
Neymiş isabetli pası yokmuş..Bu mudur rezalet performans göstergesi.

Burada sallayanların çoğu geçmiş yorumlarda forvet oynamalı diye bağırıyordu.
Çok net bu adam yerine mertens çıkmalıydı.

Şu anki formuyla Diğer ilk 11 diye baktığınız oyncularka eksi veya artı bir farkı yok.hepsinin olumlu ve olumsuz yönleri var.Artık bizim bu kadroyu abartmaktan vazgeçin.rachisa ne kadar 11 oynamayı hakediyorsa zanioloda o kadar hakediyor.Şu an için yok farkları geçin bu işleri.Bu her oyuncu için geçerli..

Yok defans yapmıyormuş yok çok faul yapıyormuş ulan bizim takım rezalet takım savunması yapıyor.Zaniolonun geriye gelmemesii değil bu rezalet sahaya yayılmayı konuşun..Bitik orta sahayı,kağnı gibi orta sahayı konuşun.genel sorunumuz zaniolonun geriye gelmemesi değil bu saydıklarımdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gomisin paylasımı begenmesı hasebiyle kadro dısı kalmalıdır

15 mılyon etiket üstüne yapıstırılmalıdır

isteyen alsın

Karşı karşıya olan her pozisyonda nedense sürekli sağa çekip vurma hastalığı nedir anlamıyorum. Kayseri maçında olduğu gibi yapıştır ayağının üstü ie gitsin zaten kaleci çıkartamaz. Dün 1-0 iken atsa belki maç kopacaktı.

Neyini beğenmediniz bu adamın yav ben başka maçı mı izledim? Gol kaçırabilir o ayrı mesele ama beyinsiz Barış ve kötürüm Gomis'ten 10 kat daha iyiydi santraforda

Skor yorumculuğu yapmanın alemi yok. Adam fiziksel olarak henüz tam hazır değil. Yinede iyi mücadale etti. Akşam futbol şanssızlığı yaşadık. Sezon sonu şampiyonuz Allahın izniyle inşAllah.

Icardi sakat, Barış cezalı, Gomis tripliyken forvet oynayacak tek adamdı zaten. Güzel pozisyonlar da yakaladı ama olmadı. Puan kaybettik diye çatacak yer arıyor herkes.

Bu adam bencil sebebi hala kendini ıspatlamak istiyor oluşu da olabilir. Sağına soluna biraz daha bakıp fiziken eski haline döndüğünde çok şey değişecek. Lakin bu bütçeyle bu riski alacak gücümüz de yok. Muhtemelen yazın talip ararlar kendisine.

BU arkadaş yetenekli olabilir ona birşey demem ama aldığımız paraya satarsak piyasası varken kötü olmaz. Mevkisi bile belli degil

Geri
Üst Alt