Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Belli ki fiziken toparlanamıyor sağlam bir sezon öncesi kampı ve bireysel yükleme lazım bu adama istediklerini yapamıyor ve oyun içinde zamanla gerilmeye başlıyor ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarıda şutumuz daha fazla ve atamasak da pozisyona girdik İcardi sadece ismi yüzünden oyuna dahil oldu performans olarak ortada yoktu...Yerine giren Icardi takımı o kadar aşağı çekti ki, sanki Zaniolo oyunda kalsa maçı çevirme şansımız daha yüksek olurdu diye düşündürdü doğrusu.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yerine giren Icardi takımı o kadar aşağı çekti ki, sanki Zaniolo oyunda kalsa maçı çevirme şansımız daha yüksek olurdu diye düşündürdü doğrusu.
bencede söylenin aksine dün iyiydi adam çıkmasa daha iyi olurdu sanki.Yerine giren Icardi takımı o kadar aşağı çekti ki, sanki Zaniolo oyunda kalsa maçı çevirme şansımız daha yüksek olurdu diye düşündürdü doğrusu.
Çıkması gereken isim Mertens’ti bence.Yerine giren Icardi takımı o kadar aşağı çekti ki, sanki Zaniolo oyunda kalsa maçı çevirme şansımız daha yüksek olurdu diye düşündürdü doğrusu.
Açıkçası ben öyle düşünmüyorum hocam, Mertens etkisiz de olsa hücum presinin başlatılması noktasında elimizdeki en önemli isim. Zaten oyundan çıktığı maçların hemen hemen hepsinde işler daha kötüye gitti, en azından 80'e kadar kalması bana göre elzem. O çıkınca orta sahada da bariz zayıflama oluyor.Çıkması gereken isim Mertens’ti bence.
Kazım ve Midstjö kesinlikle girmeliydi.Açıkçası ben öyle düşünmüyorum hocam, Mertens etkisiz de olsa hücum presinin başlatılması noktasında elimizdeki en önemli isim. Zaten oyundan çıktığı maçların hemen hemen hepsinde işler daha kötüye gitti, en azından 80'e kadar kalması bana göre elzem. O çıkınca orta sahada da bariz zayıflama oluyor.
Belki değişiklik için bir 10 dakika daha beklenebilirdi, ya da illa yapılacaksa öncelikli olarak Sergio - Midstjö, Adekugbe-Kazım yapılabilirdi, çünkü 2.yarıda daha çok dinamizm konusunda problem yaşadık.