#22 Nicolò Zaniolo

Belli ki fiziken toparlanamıyor sağlam bir sezon öncesi kampı ve bireysel yükleme lazım bu adama istediklerini yapamıyor ve oyun içinde zamanla gerilmeye başlıyor ...

Dün icardi mertens yerine girmeliydi bu sayede forveti çiftler daha fazla ceza sahasında tehlike yaratırdık okan buruk hata yaptı zaniolo'yu 60'da çıkararak.

Çıkması gereken isim Mertens’ti bence.
Açıkçası ben öyle düşünmüyorum hocam, Mertens etkisiz de olsa hücum presinin başlatılması noktasında elimizdeki en önemli isim. Zaten oyundan çıktığı maçların hemen hemen hepsinde işler daha kötüye gitti, en azından 80'e kadar kalması bana göre elzem. O çıkınca orta sahada da bariz zayıflama oluyor.

Belki değişiklik için bir 10 dakika daha beklenebilirdi, ya da illa yapılacaksa öncelikli olarak Sergio - Midstjö, Adekugbe-Kazım yapılabilirdi, çünkü 2.yarıda daha çok dinamizm konusunda problem yaşadık.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası ben öyle düşünmüyorum hocam, Mertens etkisiz de olsa hücum presinin başlatılması noktasında elimizdeki en önemli isim. Zaten oyundan çıktığı maçların hemen hemen hepsinde işler daha kötüye gitti, en azından 80'e kadar kalması bana göre elzem. O çıkınca orta sahada da bariz zayıflama oluyor.

Belki değişiklik için bir 10 dakika daha beklenebilirdi, ya da illa yapılacaksa öncelikli olarak Sergio - Midstjö, Adekugbe-Kazım yapılabilirdi, çünkü 2.yarıda daha çok dinamizm konusunda problem yaşadık.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kazım ve Midstjö kesinlikle girmeliydi.
Hatta ya hep ya hiç deyip Midstjö Torreira yerine bile girebilirdi.(Torreira kötü değilde ondan beklenenleri düşündüğümüzde) Ama kanat ortalarını çok iyi karşıladılar ortadan delecek bir adam eksikliği vardı. Midstjö yapabilirdi belki. Böyle anlarda Kerem’i forvet arkasına koymak da işe yarayabilir. İkiye bir yapıp ceza sahasına dalmak için.

Hücum pres konusunda haklısın ama Mertens baya etkisizdi dün, tercihleri de hatalıydı. Gününde değildi. Zaniolo daha efektifti her ne kadar bitirmede sıkıntı yaşasa da.

Ah ah şu GSC'nin isim transferlerine yükselmesi yok mu?

Neyse biz tehlikeyi ilk geldiği günlerden yazmıştık haklı çıkmak üzüyor.

Umarım aldığımız fiyatlara satabiliriz. Yoksa en az 10 milyon € zarar yazar.

Son düzenleme:
Bos yapmayalim. Aynisini Sneijder icin diyenlerde olmustur ilk geldiginde. Kondisyonsuz oyun pratigisiz

Adamın kalitesi ortada ama şu an için bunu yansıtacak gücü yok... Yarışmacı takım olarak daha hazır oyuncu mu alsaydık yada bu fırsatı kaçırmamak adına alternatif adamı da alıp mı yola öyle mi devam etseydik bunlar hep planlama işidir ...

Boş adam değil zaten
Ancak dünkü puan kaybının 3 sorumlusundan biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu
Kendisi de kabul etti zaten

Sneijderin geldigi 12/13 sendromunu yasiyor su an. Kalite hayvan gibi ama vücut alisacak

Dünkü maçta hem fizik olarak eksi gözükmesi, mertens müthiş bir efor sarf ederken ona katılmaması ve yine vücut dili, çok eksi yazmıştır kendisine. bir an önce toparlanmalı. yok toparlanmıyor mu, kimse galatasaray'dan büyük değildir. oynayamayan oturur kulübüde. kader şampiyonluğuna oynuyoruz bu sezon. terapi vermiyoruz kimseye.

Ne fizikmis 1 aydir toparlayamadi arkadas. Tamamen fizikle alakasi da yok durumun bu arkadaşın yetenekleri de körelmiş açık söyleyim. Pas verme özrü var arkadaşta kendini gösterme zamani değil şu an her topu bam diye kaleye vurmak kendisine bişey kazandirmiyor bunu bir türlü idrak edemedi. 15 milyon euro saydığın adam çatır çatır oynayacak arkadas orta saha ve sol bek almayıp bunu aldik geldik en gereksiz bölgede hemde.

2. yarı rakip kapandı arkadaşlar icardi degisikligi ile alakalı degil şut pozisyon durumu

Şu haliyle ilk 11 oynamamalı özellikle de böyle kritik bir dönemde... Sonradan oyuna girebilir belli ki vücut hazır değil bir de gereksiz çok faul yapıyor agresifliği yüzünden gereksiz yere 10 kişi kalma riskimiz var ...

Fizik sorunu neredeyse her futbolcumuzda var şu anda.
Bunun sorumlusu teknik heyet bence.
Yeterince idman yapılmıyor.
Muslera ve Mertens gibi sakatlıktan dönem adamların durumu daha da kötü. Zaniolo da sakattı bize gelmeden önce.

Geri
Üst Alt