#22 Nicolò Zaniolo

takıma geç katılması ve potansiyelinin farkında olması üstelik motivasyonu da çok yüksek bir an önce bir şeyler yapayim kendimi göstereyim derdinde. bu bir an evvel sıçrama yapma isteği de olabilir, milli takım için de. bu panik hali doğru oyunu oynatmıyor. sezon başı kampıyla bambaska noktada gözlerimizin pasını silebilir.

takıma geç katılması ve potansiyelinin farkında olması üstelik motivasyonu da çok yüksek bir an önce bir şeyler yapayim kendimi göstereyim derdinde. bu bir an evvel sıçrama yapma isteği de olabilir, milli takım için de. bu panik hali doğru oyunu oynatmıyor. sezon başı kampıyla bambaska noktada gözlerimizin pasını silebilir.
Kesinlikle katiliyorum.

Lütfen aceleci davranmayin. Yakinda insta tayfa atip kesebilir bu adami. Ordan korkuyorum.

Geri kalan maclarda mümkün oldukca oyuna sonradan girmeli.

Abartılacak bir durum göremiyorum negatif olarak. Sürekli bariz hücum fauller yapması, sarı-kırmızı karta çok meyilli olması üzerinden durulmalı. Bir de kendini göstermek için çok bencil işler yapıyor bundan kurtulmalı özellikle bağlantı oyuncusu olarak oynayacaksa. Geri kalanı ancak fiziksel olarak toparlanmasıyla gelir. Şu an 11 oyuncusu olamaz bizim takımda zaten zorunluluk olmasa oynamazdı da.

Herif hala övülüyor inanılmaz

Dün isabetli pası yok, her topu harcadı. 60 dakika oyunda kalan biri icin rekor bile olabilir bu

Forumda dünkü oyunu bile övülmüş. Cidden enteresan

Basimiza bir sey gelecekse polyannalar yüzünden gelecek
Foruma girmez oldun zeytinim

Şu ana kadar hatasız oynuyor inş. bozulmaz ben elimde tutamayacağız diye çok korkuyorum

Yorumlara gell..
Eyvallah bende hayal kırıklılığı yaşıyorumda bu kadarda gömülecek oyuncu değil yahu el insaf..Çıktıktan ssonra kim ne kadar pozisyona girdi.
Neymiş isabetli pası yokmuş..Bu mudur rezalet performans göstergesi.

Burada sallayanların çoğu geçmiş yorumlarda forvet oynamalı diye bağırıyordu.
Çok net bu adam yerine mertens çıkmalıydı.

Şu anki formuyla Diğer ilk 11 diye baktığınız oyncularka eksi veya artı bir farkı yok.hepsinin olumlu ve olumsuz yönleri var.Artık bizim bu kadroyu abartmaktan vazgeçin.rachisa ne kadar 11 oynamayı hakediyorsa zanioloda o kadar hakediyor.Şu an için yok farkları geçin bu işleri.Bu her oyuncu için geçerli..

Yok defans yapmıyormuş yok çok faul yapıyormuş ulan bizim takım rezalet takım savunması yapıyor.Zaniolonun geriye gelmemesii değil bu rezalet sahaya yayılmayı konuşun..Bitik orta sahayı,kağnı gibi orta sahayı konuşun.genel sorunumuz zaniolonun geriye gelmemesi değil bu saydıklarımdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyle bi anlattinki mac izlemeyen biri ligin en kotu takimini anlattin sanir.Bu kadar rezil bir taraftarlik yok

Ben memnunum kendisinden

Herif hala övülüyor inanılmaz

Dün isabetli pası yok, her topu harcadı. 60 dakika oyunda kalan biri icin rekor bile olabilir bu

Forumda dünkü oyunu bile övülmüş. Cidden enteresan

Basimiza bir sey gelecekse polyannalar yüzünden gelecek

Evet forumda polyana çok ama buradaki yorumların polyanayla alakası yok..O maçta çok rahat iki golde atabilirdi.Sizlerde burada öve öve bitiremiyecektiniz.
Mesela muslera,nelson,oliyi ne kadar eleştiriyorsunuz..Çünkü o maçta zaniolodan önce ciddi eleştirilmesi gereken isimler bunlar.evet bu oyuncularada eleştiri olmuştur ama zaniolo kadar değil..Bu saydığım isimlerin kötü performansı sadece o maçlada sınırlı değil.

Bu adam geldiğinden beri hemen hemen her maç skor katkısı yapıyor..İlk 11 dediğimiz adamların istatistiklerine bakalım ne kadar fark var.

Evet benimde beklentim daha büyükdü.Ama gömülecek kadarda kötü performans göstermedi.
Yahu adamda muazzam bir şut tekniği var ama hem kendisi hem takım bu özelliğini gösterecek poziyonları hazırlayamıyor.Muaazam patlayıcı gücü var gene özelliklerini ortaya çıkaracak pozisyonları bulamıyoruz.Bunda okan hocanında payı var.

Roma donemiyle alakasi yok sirf fizikten degil kafasi normal degil tek derdi gol atmak olan bir topcu her acidan kaleye vurmaya calisiyor sanki asist yapsa kizacaklar modunda bu kafadan cikmadan faydali olamaz okan hocanin kendisiyle konusmasi lazim

ben bu adama 11de yer bulamıyorum ne mertensi ne rashicayı ne icardiyi kesemez ayrıca hal ve hareketleri takımın kimyasını bozdu gibi geliyor bana

Kalitesi, yeteneği tartışılmaz ama kendine oynuyor sürekli kendini ispatlama derdinde buda beklenen patlamayı yapamadığı için oluyor

Geri
Üst Alt