#22 Nicolò Zaniolo

Bugün tank gibiydi. Düzeltmesi gereken tek şey var : gol atmak uğruna saçma işler (bencillik) yapmayı bırakmalı. Muhteşem bir top tekniği var pasları çok klas atıyor, süper faul alıyor, çok kuvvetli, süratli, şutu var, ve bazen zarar olsa da çok hırslı bir çocuk. Kalan maçlarda tercih nasıl olur bilmem ama bugün ikinci yarıya barış ve zaniolo ile direkt çıksaydık maçı alırdık diye düşünüyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman 15 milyon Euro’yu buna gömdürmeyecekti devre arasında herkes 8 no diye yalvardı oynatmayacağı iki adama 21 milyon Euro gömdürdü tüm sorumlusu hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav hadi aldilar bizim hala bir yabanci hakkimiz vardi aptal gibi o bolgeyi doldurmadilar.
Devre arasi transferleri tam fiyasko maalesef. Oyuncu bazinda demiyorum bunu mentalite olarak.
Mal bir ermeninin pesine falan takilmalar acayi acayip aptal isler.
Gomisten performans alamiyorsun matadan alamiyorsun, dubua keza oyle yabanci sorunu vs yuzunden tam performans yok. Midtso yine aynı. Yusuf hiç yok kafayi yemelik. Tüm bunlari gordukten sonra ek kotu bir tane oyuncu almak lazimdi

Dediğin doğru ama çok riskli herif 20 falan veren varsa çıkmak gerek tabi kampı görelim
20'ye satmayı göze alsak 15 vermezdik. 35 vermeden bir yere yollanmaz ki bizde oynasin, kaybedeceğimiz birşey olmaz. Bu sezon için tam randıman beklenemez di zaten asıl seneye izlemek gerek.

Bu maça benzer bir maç daha var başakşehir kupa maçı 3. golden önce 5 dakika boyunca hoca oyuncu değiştirsin diye diye sesim kısılmıştı sonunda da değişiklikten önce golü yemiştik. Bugün de aynısı oldu yapacak bir şey yok kötü sonuç ama lig halen ellerimizde rakipler ortak bile değil bundan sonra çıkıp gerekeni yapsınlar.

Maalesef güven vermiyor takım son zamanlarda üstüne hocanın da bu geç müdahaleleri ve zamanlama hataları can sıkıcı

Ben beğeniyorum bu çocuğu. Artık ligin sonuna geldik öncesinden monte edilebilirdi yeteneklerine güvendiğim ve beklentim olan bir isim hocayıda anlıyorum çalışan sistemi bozmak istemedi son 30 dk oynuyor ilk kez geçen maç 11 başladı onda da olmadı ama 1 maçla nasıl olsun. İşin kötüsü adama iyi yatırım yaptık mutlaka oynamalı seneye böyle gitmez.

Erden timur klasik popülist türk spor yöneticisi gibi davranarak yaptı bu transferi.

Zaniolo yerine hacı ahmetoviç+hacji wright hamlesi yapsaydı şampiyonluk gelirdi.

Mertens yerine şans bulmalı Mertens hamle oyuncusu olmalı kazanmamız lazım bu adamı

Enerjisi var, hareket getiriyor ama olumsuz oynuyor. Bu olumsuzluk kafasızlıktan değil kendine oynama istediğinen. Maçın kazanılmasından çok kendi istatistikleriyle ilgileniyor.

Çok değil 3 maç önce bu herif çöptü. Mertens 1 ay sakat kaldı takım mertens olmayınca hucum bile edemiyordu. Hayat böyle bir şey işte.

iyi niyetinden hiç şüphem yok, kötü oyuna karşı öyle ya da böyle bir reaksiyon verdi, boey ve torreira ile birlikte. umarım yükselişe geçer

Gerçekten Kerem ile bir alıp veremediği varmış gibi düşünmeye başlayacağım az kaldı.

okan hoca hem kadroda hem de taktikte değişikliğe gidip kalan haftalarda rakiplerini şaşırtmalıdır daha fazla kaza yaşamak istemiyorsa.. mıymıntı pas oyunundan vazgeçip uzun topla direk gole yönelik oynamalı, rakiplerin gardını erken düşürüp farkı arttırdıktan sonra tempoyu düşürmelidir.

zaniolo ağır bir adam, kanattan driblingle akacak bir bel ve süratlenme yok..

ya ss olur bundan ya da ileri ikilinin yancısı ama onun için de orta sahada oliveira gibi canlı cenazeyle oynama lüksün yok.

ortaya iki defansif adamı yerleştir, kanatlara da al veri olan oyun kurucuları koy..

mentali zayıf topcuların özgürlüğünü azalt

makine gibi calıssınlar

lucesu zamanındaki fleurquin bülent akınlı takımı hatırlayın..

çatır çatır top oynuyordu o ekip

Bu çocuğa sabahtan akşama kadar Benzema'nın son iki sezon maçlarını izletsinler, günde 3 öğün de ters ayak + pas çalışsın. Şaka bir yana eski çevikliği ve hızından eser yok maalesef geçen sezonda da bizde de. Sırtı dönük oynamayı bir an önce öğrenip yavaş yavaş forvete evrilsin, fiziği çok iyi, mevcut patlayıcılığı da o bölge için fazlasıyla yeterli

Geri
Üst Alt