#22 Nicolò Zaniolo

Mertensden iyidi ama bazi pozisyonlarda kendisini hali sahada zannediyor bu arkadasimiz.

Şu adamin oynadığı topun biraz daha iyisini anadoludan yeni transfer ettiğimiz Mahmut diye biri oynasa itin bi tarafına sokar demediginizi birakmazdiniz bu adam şu an için iyi değil. Belki seneye toparlar ama şu an kendini gösterme derdinde ve çok fazla zarar veriyor takima. Topu alip gittiğinde kaptiracagini hepimiz biliyoruz top çalacağı zaman faul yapacağını da hepimiz biliyoruz eli kolu durmuyor. Seneye iyi bir sezon öncesi kampi ile kendini bulabilir ama bu sene rashica yi kesemez malesef.

Şu adamin oynadığı topun biraz daha iyisini anadoludan yeni transfer ettiğimiz Mahmut diye biri oynasa itin bi tarafına sokar demediginizi birakmazdiniz bu adam şu an için iyi değil. Belki seneye toparlar ama şu an kendini gösterme derdinde ve çok fazla zarar veriyor takima. Topu alip gittiğinde kaptiracagini hepimiz biliyoruz top çalacağı zaman faul yapacağını da hepimiz biliyoruz eli kolu durmuyor. Seneye iyi bir sezon öncesi kampi ile kendini bulabilir ama bu sene rashica yi kesemez malesef.

Rashica yi kesmesine gerek yok zaten, as pozisyonu 10 no. Mertens out.

————Icardi————
Kerem-Zaniolo-Rashica

Şu oyunu yerli genç oyuncu oynasa şuan hangi anadoli kulübüne gönderilecek onu düşünüyor olurduk.
Topla çok oynuyor, ayağına gelen her topu kendi bitirmek istiyor.
Pas vermeyi çok nadir düşünüyor.

Oyuna girdikten sonra hücum yapabilmeye başladık. Bizim açımızdan oyunu hareketlendirdi. Gayet iyi oynadı Barış Alper biraz akıllı olup bomboş pozisyonda kendisine verseydi golü veya asisti de olabilirdi. Bizim asıl hücumumuz Rashica- İcardi- Zaniolo olmalı ama TR sınırı işi bozuyor. Kerem iyi hoş lakin algısını sadece İcardi yapmış etrafına hiç bakmıyor, İcardi etrafı doluyken bile ona atıyor.

Kerem ve Boey olmasa karşı kaleye zor gideriz gibi.
Katılmıyorum özellikle Kerem'e bu maç özelinde takımı mahveden ve hücumumuzu yok eden oyuncuların başındaydı Kerem. Kerem etrafında bomboş adamlar varken 2. yarıda Zaniolo, Dubois, Midtsjö mesela bomboşken sürekli İcardi'ye pas atacağım diye tüm hücumlarımız yedi bu maç özelinde.

Fizik olarak toparlamaya başlıyor, kolay kolay devrilmiyor, ama yetenek anlamında halen ekstem bir numarasını göremedik, 30 milyonluk topçunun biraz fark yaratması gerekir, hiç değilse biraz olsun o hissiyatı vermesi lazım ama sahada pehlivan gibi güreşmekten ötesine şahit olmadık henüz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

15 milyona makul transfer ama o parayla keşke 8 ve 10 numara alsaydık diye insan düşünüyor tabi

Fiziken toplamış biraz ben beğendim son 2 maçını açıkcası 11 e mertens yerine oynayabilir hatta mertens iki maçtır iyi değil.

Kalan maçların önemli oyuncusu olabilir. Fizik olarak toparlanmaya başladığı görülüyor. İlk 11 için şans verilmeli.

Yorum yapamıyorum çünkü keskin konuşmak istemiyorum net var bu adamda o kesin ama işte gösteremiyor

Fiziksel olarak tam kapasiteye ulaştığında buldozer gibi herif, topu önüne aldığı gibi yıka yıka gider kaleye. Yazın takımla birlikte sağlam bir kamp görsün, seneye izleyelim bakalım durumuna. Bu adamı 35m€ gibi bir paraya satmayı hedefliyoruz, öyle 15-20 getirene verelim gitsinlik bir durum yok ortada. Üzerinde emek harcanması gereken durumları, sorunları olmasaydı zaten bu paralara buraya kolay kolay getiremezdik. Bu çocuk sakatlıklardan sonra bile ceza sahasında 3 defansı sırtında taşıyabilen, üstüne de gol vuruşu yapabilen birisi ve bunları İtalya'da yapıyordu. Seneye ne verecek, nasıl oynayacak izlememiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt