#22 Nicolò Zaniolo

Umarım sezon sonu alırlar bu cocugu bizden.20 30 M euroluk yıldız oyuncuyum diyorsan maç alırsın veya aldırırsın.Bunda yok öyle şeyler.

Bitik mertensi, dökülen keremi bir iki macligina bile kesemeyecek herifse bu paralari niye verdik. Neredeyse kadromuzda olduğunu unutacağız.

1 tane şampiyonluğu getirecek golüne ihtiyacımız var. tabi o zamana kadar topa vuracak kadar ardını toparlayabilirse

olm 15 milyona aldigin bir adam takima zerre katki veremiyor ha

türk futbol tarihin en pahali transferlerinden biri bu adam

saka gibi

bu sene oynamasın.seneye bakarız.yunus bunun yerıne gırse ccok daha ıyı.

Aldığı her dakika haram. Yunus ikinci yarı aldığı dakikalarda çok iyi işler yaptı. Ne suçu var çocuğun. Yani bence aldığımız fiyatı veren varsa satalım.

Umarım yaz kampı yiyince değişir, hücumdaki etkisini geçtim de Mertens kadar koş bari be adam pres yaparken yalandan yapıyor

Ben seni haftalar öncede ne kadar balon yıldız oldugunu düşünüyordum şuan emin oldum.Girdiği dakikadan itibaren ayağında kedi yumağı gibi ayağında gezdirip zamanında atamadıgın pasları zamanında çekemediğin şutları her zaman hatırlayacağım.

Asırı kotu.Top her ayagina geldiginde ya kaptiriyor ya pas hatasi yapiyor.Calim desen 0.Yani bu arkadasin ne ozelligi var anlamadim gitti.Hirs desen oda yok.Robot gibi sahada.Bu sezon umudumuz yok dedik ama ufukda da hic isik yok be kardesim.

Geri
Üst Alt