Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Önümüzdeki sezona Yusuf ile birlikte damga vuracak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl performansını önümüzdeki sene kamp sonrası göreceğiz gibi.Kendini ispat etmek için ekstra işlere girebiliyor özgüven kazandıkça asıl potansiyelini gösterecektir
Zaniolo'nun kayip kardesi sanirim

Raşitsa iyi oynarken niye keselim ki? En kötü hali bile Zaniolo'dan çok daha faydalıMusleraŞöyle bir oyunumuz olsa bu kadar savunma sorumluluğu olmazdı üstünde. Şampiyon olursak ve takımda kalırsa Avrupa kupalarında mecburen kompakt bir oyun oynamamız gerekeceğinden enteresan bir çıkış yapacaktır.
Kaan Ayhan - Nelsson - Abdülkerim
Boey - Torreira - Sergio - Dubois
Mertens
Zaniolo* - Icardi
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Sergio - Torreira - Midstjö
Zaniolo* - Icardi - Kerem
İsimler sembolik. Oyun planı örneği yazdım.Raşitsa iyi oynarken niye keselim ki? En kötü hali bile Zaniolo'dan çok daha faydalı
Hücumda iyi olup savunmaya yardım etmese anlarım ama hücumda da tercih hataları yapıyor bencil oynuyor. Uğruna şablon değiştirilecek bir oyunu yok gelecek sezon için deİsimler sembolik. Oyun planı örneği yazdım.
Kerem daha çok tercih hatası yapıyor. Ligin ilk 10 haftası da kimse uyumlu değildi. Oynaya oynaya herkes bir oyun akıcılığı yakaladı. Zamanla olacak o. Doğru rolü bulacak Okan Buruk.Hücumda iyi olup savunmaya yardım etmese anlarım ama hücumda da tercih hataları yapıyor bencil oynuyor. Uğruna şablon değiştirilecek bir oyunu yok gelecek sezon için de