#22 Nicolò Zaniolo

Nicolo Zaniolo, Okan Buruk ve tüm takım arkadaşlarından özür diledi. (T24)

• Arkadaşları Zaniolo'ya moral vererek, kendisine destek oldular.

Onada iyi oyuncu değil leş 1 milyona bu bulunuyor işte vs diye çok yazıldı zamanında geçen sene torrent haklı vs şeklinde.
bilmiyorum vala forumda söylenenleri çok dikkate almamak lazım. 30 maç kurtarır 1 maç hatalı gol yer muslera bile eleştirildi geçtiğimiz yıllarda. eleştiride değil gerçi o. gönderin diyen de çoktu. ki o adamın en az tek basına 2 şampiyonluğu vardır. öyle yerlerde öyle işler yaptı ki çabuk unutuluyor.

boey'i hep beğendim ben. terim zamanında kadro dışı kaldıktan sonra barca macında 11 baslamıstı müthiş oyun sergiledi. aynı şekilde kampsız takıma katıldı sanki kampa katılmış çok çalışmış öyle hazırdı. bazı oyuncular fizik olarak futbolcu doğuyor boey de bunlardan biri. normal değil bu olasılıklar. bak tarihimizin f/p olarak rahatlıkla ilk 5e girebilecek bir oyuncu. bu kadar sarsılmadan stabil bir çizgisi olan oyuncu hatırlamıyorum ben. dünya yıldızı icardi dahil. drogba dahil bak. o bölge için yaratılmış adam. git gel hiç yorulmadan iyi işler çıkarıyor. tek problem çizgide açtığı ortalar onları da hallederse bitti zaten koy realde oynar.

kendini gösterme telaşı ve hırsından saçmalıyor.ayagını cekmese,kendi sakatlanacaktı.hoşgörmek lazım,zaniolo sürecini yönetemeyen okan buruga kızın kızıyosanız.mertensi 90 dk oyunda tutan kendisi

Bu Adam olacak, az sabir. Yetenegi tartismasiz. Kamp görüp yeni sezonda cok faydalanacaz Insallah.

Pire için yorgan yakmak anlamsız. Rashica, İcardi giderse bu adama çok ihtiyacımız olur

Kamp yedirip avrupa piyasasina sürmeliyiz. Avrupa ligin Bizim için cok uygun olur aslinda gelecek sezon ama sampiyonlar Ligi olmali tabi

Gerci makas cok acildi rezalet yasayabiliriz

Profesyonellik dişi hareketler sen daha geleli ne kadar olmus üstelik 15 yasinda degilsin 23 yaşindasin.Sirf gs topcusu diye bazi arkadaslar koruyorda.Ulan kendine saygin yoksa yanindakine olsun.Ne o hareketler.

Adamın geldiğinden beri asli görevinde rol alarak takımın as oyuncularıyla 11 çıktığı bir maç yok... Çöp olduğuna dair bir konsensüs çoktan oluşmuş...

Zaten fbjkliler başından beri bunu kendilerine gündem edinmiş vaziyette. Siz de çanak tutmayın

1684746866987.webp

Kankamın yapması gereken şey belli. Yaz boyunca odağı sadece futbol olmalı. Kondisyonunu toplamalı. Bir de psikolojik destek lazım bu arkadaşa. Biraz takım oyununa ayak uydurulursa gelecek sene double double yapar.

Geri
Üst Alt