#22 Nicolò Zaniolo

acunk.webp

Transfer edilirken 1 dakika bile forma giymemişken bizdeyken yazdım defalarca her mesajıma bakabilirsiniz. Bu adam psikolojik sorunlu morunlu değil. Adamın futbolunun bizim takımla alakası yok. Bu nedenle zorladıkça psikolojisi bozuldu. Kapanan sürekli büyük takımlarla maç yapan ispanya ingiltere gibi liglerde coşar ama bizde değil hele hele iç sahada gole ihtiyacımız olan maçlarda hiç değil 1 dakika bile süre almaması lazım.

Juventus, Nicolo Zaniolo ile ilgileniyor. Galatasaray, Nicolo Zaniolo için 30 milyon euro istiyor. Dejan Kulusevski için ayrıca Lazio ve Galatasaray bir seçenek.

Maddi sorunlar yaşayan Juventus'un, İsveçli futbolcu için pazarlıklara hazır olduğu kaydedildi. Zaniolo ve Kulusevski arasında bir takas ihtimali olabilir.

(La Gazzetta dello Sport)

Açıkçası Zaniolo'yu 1 tam sezon izlemek ve daha çok süre bulmasını görmek isterim ama eğer alınan bonservisin daha fazlası geliyorsa ve oyuncuda gitmek isterse bu durumunda mantıklı olacağını düşünüyorum. Kalırsa da giderse de olumlu yanları olacak gibi görünüyor.

Kendi isteği kıstas ancak kalacak ise iyi bir sezon başı kampı yiyerek başladığında neler yapabileceğini görmek istiyorum. Asla ve asla zarar edeceğimizi düşünmüyorum.

No kulusevski. O da berbat Yunustan bir farkı olmaz katkı açısından.
Zanio kardeşim evine dön. Biz sana uygun değiliz. Yallah italyaya.

Sorun kalitesi veya kafasının kırık olması değil.

Biz hatayı 2 defa çapraz bağı kopmuş bir adama 15 milyon € + bonuslar yatırıp boyumuzdan büyük risk almamız. İhtiyacımız yokken tam mevkisi bile belli olmayan adamı almamız. 8 numara lazımken dönüp tüm parayı buna yatırmamız. Ne bekliyordunuz ligi İcardi gibi süpürmesini mi?

Çapraz bağ sakatlığı Luyindama'yı ne hale getirdi hepiniz gördünüz öyle kolay bir sakatlık değil. Çok az sayıda futbolcu o sakatlıktan iyi dönebiliyor. %90'nın futbolu geriye gidiyor hatta bitme noktasına geliyor. Son dönemlerde bu sakatlıktan iyi dönen tek futbolcu Florian Wirtz.

Bu kardeşimizin zaten kafası kırık bu sakatlıklarla birlikte iyice psikolojisi yıkılmıştı. 15 milyonluk bir enkaz aldık bakalım kaça gidecek. Gardi'den dolayı ümitliyim yoksa bize kalırsa biz bu adamdan 5 milyon € bile alamayız. O menajer umarım söylendiği gibi bu transfer dönemi için Zaniola'yı bir yere çakmıştır. Yoksa bize büyük girdi.

hande sarıoğlu survivor aleynayı nicoloya yamamağa çalışıyor gibi geliyor bana

Olacak bu çocuktan

Başlarda iyi oynarken 11e giremeyince bulduğu sürelerde saçmalamaya başladı zira mental yönü zayıf bir adam olduğundan bize geldi.

Gömüp de değersizleştirmek yine de saçmalık, satılmadığı koşulda ki kimse çift hane vermez şu an aklı varsa, üzerine düşülmeli ha 4231de yeri yok 433 oynamalıyız Zan oynayacaksa.

Başlarda iyi oynarken 11e giremeyince bulduğu sürelerde saçmalamaya başladı zira mental yönü zayıf bir adam olduğundan bize geldi.

Gömüp de değersizleştirmek yine de saçmalık, satılmadığı koşulda ki kimse çift hane vermez şu an aklı varsa, üzerine düşülmeli ha 4231de yeri yok 433 oynamalıyız Zan oynayacaksa.
Ben su anda da 433 oynamaliyiz diye dusunuyorum. Hele ki Mertens düsmüsken bu kadar. Orta 3 lü Sergio, Tor, Mit. Ileri üclü Kerem- Icardi- Milot. Milot'u istersen orta 3 luye cek, ileri Zan veya Baris vs formuna gore koy. Ben belki riskli olacak ama Ankaragücü macina boyle cikardim. 60 dan sonra gene Mertens'i al eger oyun gelmediyse 4231 yap. Daha garanti gidime geliyor.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özlemiştik güzide yorumlarını 👏

1684949892837.webp

Corriere dello Sport: Takım arkadaşları kucaklaşırken arkalarında onların dikkatini çekmeye çalışan ama başarılı olamayan Nicolò Zaniolo takım arkadaşlarını izledi, teselli ve mahçupluk arasında kaldı!

Zaniolo: "İnanılmaz bir hayal gücün var. Korkutucusun."

Nicolo Zaniolo'nun annesi: "Gerçek bu..." 👇

1684949872569.webp

Geri
Üst Alt