Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Zanyolo basar gecer ne yamanacak.hande sarıoğlu survivor aleynayı nicoloya yamamağa çalışıyor gibi geliyor bana
Zanyolo basar gecer ne yamanacak.
Ben su anda da 433 oynamaliyiz diye dusunuyorum. Hele ki Mertens düsmüsken bu kadar. Orta 3 lü Sergio, Tor, Mit. Ileri üclü Kerem- Icardi- Milot. Milot'u istersen orta 3 luye cek, ileri Zan veya Baris vs formuna gore koy. Ben belki riskli olacak ama Ankaragücü macina boyle cikardim. 60 dan sonra gene Mertens'i al eger oyun gelmediyse 4231 yap. Daha garanti gidime geliyor.Başlarda iyi oynarken 11e giremeyince bulduğu sürelerde saçmalamaya başladı zira mental yönü zayıf bir adam olduğundan bize geldi.
Gömüp de değersizleştirmek yine de saçmalık, satılmadığı koşulda ki kimse çift hane vermez şu an aklı varsa, üzerine düşülmeli ha 4231de yeri yok 433 oynamalıyız Zan oynayacaksa.
Özlemiştik güzide yorumlarınıBaşlarda iyi oynarken 11e giremeyince bulduğu sürelerde saçmalamaya başladı zira mental yönü zayıf bir adam olduğundan bize geldi.
Gömüp de değersizleştirmek yine de saçmalık, satılmadığı koşulda ki kimse çift hane vermez şu an aklı varsa, üzerine düşülmeli ha 4231de yeri yok 433 oynamalıyız Zan oynayacaksa.